Eyecon Medical - Newsletter Aprilie 2011

Despre noi
Misiunea EYECON MEDICAL este de a asigura prin oferta sa complexa de mobilier medical si spitalicesc confortul dumneavoastra si al pacientilor, la cele mai inalte standarde europene.
Focalizarea interesului companiei EYECON MEDICAL este indreptata catre cabinetele medicale individuale ale medicilor de familie, de medicina muncii sau specialisti, catre clinicile private de dermatologie si cosmetica, chirurgie plastica, ginecologie, ORL, stomatologie, oftalmologie, catre cabinetele si clinicile veterinare precum si asupra spitalelor de stat si private, putand dota cu mobilier medical si spitalicesc toate spatiile existente, de la sala de asteptare pana la blocul operator. mai mult »

Eyecon Medical

CONSOLE CAP-PAT PEDIATRICE MAYA (TEDISEL)

Eyecon Medical

Eyecon Medical

Consola de cap-pat Maya a fost creata special pentru echiparea unitatilor pediatrice. Din dorinta de a crea un mediu ambiant deosebit in spatiile in care copii petrec mult timp si luand in considerare ca acest grup tinta este mult mai sensibil fata de mediul inconjurator, noi oferim un produs care poate fi personalizat cu diferite povesti.

Consola este alcatuita din doua profile din aluminiu extrudat situate in partea superioara si in partea inferioara a consolei, in superioara fiind echipat cu lumina indirecta, iar profilul din partea inferioara este folosit pentru iluminatul direct si pentru mecanismele electrice.

In mijlocul consolei este un compartiment din folie metalica, asamblat pe profil, folosit pentru a gazdui aproximativ 3 prize de gaze medicale.
mai mult »

  

ROMMEDICA 2011

Eyecon Medical

In perioada 31 martie - 03 aprilie, in cadrul Centrului Expozitional Romexpo Bucuresti, a avut loc cea de a XXI-a editie ROMMEDICA - expozitie internationala specializata in domeniul medical. Aici s-au reunit companii producatoare si importatoare de echipamente medicale ce au expus ultimele noutati in domeniu.

EYECON MEDICAL a venit in intampinarea nevoilor vizitatorilor expozitiei internationale ROMMEDICA 2011, expunand in stand o gama diversificata de produse, dintre care amintim: lampa chirurgicala de tavan, lampa examinare cu brat articulat, masa operatii EM 2010, console cap-pat, canapele examinare pentru diverse specialitati, fotoliu ginecologic cu 2 motoare, casetiera mobila SMART cu lampa UV, pat terapie intensiva cu sistem de cantarire si inclinare laterala, patut nou-nascut si pat pediatric, fotoliu pentru dializa.
mai mult »

  

Oferta lunii  

Discount 30%:

- Fotoliu ginecologic Gynex 2:


Eyecon Medical - Taburet specialist SPD/A:


Eyecon Medical
mai mult »