Eyecon Medical
NEWSLETTER aprilie 2012  

Despre noi
Misiunea EYECON MEDICAL este de a asigura prin oferta sa complexa de mobilier medical si spitalicesc confortul dumneavoastra si al pacientilor, la cele mai inalte standarde europene.
Focalizarea interesului companiei EYECON MEDICAL este indreptata catre cabinetele medicale individuale ale medicilor de familie, de medicina muncii sau specialisti, catre clinicile private de dermatologie si cosmetica, chirurgie plastica, ginecologie, ORL, stomatologie, oftalmologie, catre cabinetele si clinicile veterinare precum si asupra spitalelor de stat si private, putand dota cu mobilier medical si spitalicesc toate spatiile existente, de la sala de asteptare pana la blocul operator. mai mult »

Eyecon Medical

Spitalul Judetean Calarasi

Eyecon Medical

Spitalul Judetean Calarasi este o clinica cu o activitate stiintifica sustinuta, in care pacientii primesc o ingrijire medicala de top. Investigatiile medicale posibile in cadrul spitalului sunt foarte numeroase si complexe.

La inceputul anului 2012 Eyecon Medical a utilat Spitalul Judetean Calarasi cu un autoclav de mari dimensiuni, cu volumul camerei de sterilizare de 300 l.

mai mult »

  

Masina de spalat si dezinfectat seria ML 60

Eyecon Medical

Echipament de spalat-dezinfectat instrumentar cu una sau doua usi.

Caracteristici:
- capacitatea camerei de spalare: 180 l, 8 cosuri DIN 1/1;
- camera de spalare realizata din otel inoxidabil AISI 316;
- usi cu deschidere manuala, realizate din otel inoxidabil si prevazute cu fereastra de sticla antitermica;
- display LCD;
- programe de lucru standard: ciclu rapid, ciclu standard, ciclu intensiv si alte cicluri care pot fi memorate si/sau modificate direct de catre client.

mai mult »

  

ROMMEDICA 2012  

Targul International de Medicina si Farmacie - ROMMEDICA si-a deschis portile in data de 24 si se va desfasura pana pe 27 aprilie, pentru a gazdui ce-a de-a XXII-a editie a celui mai important eveniment adresat specialistilor din domeniul medical.


Eyecon Medical

EYECON MEDICAL va fi prezent in cadrul expozitiei in pavilionul C1, standul 17 (125 mp). Vizitatorii vor avea ocazia de a testa echipamentele de ultima generatie expuse in stand.

mai mult »