Eyecon Medical
NEWSLETTER aprilie 2013  

Despre noi
Misiunea EYECON MEDICAL este de a asigura prin oferta sa complexa de mobilier medical si spitalicesc confortul dumneavoastra si al pacientilor, la cele mai inalte standarde europene.
Focalizarea interesului companiei EYECON MEDICAL este indreptata catre spitalele de stat si private, catre cabinetele medicale individuale ale medicilor de familie, de medicina muncii sau specialisti, catre clinicile private de dermatologie si cosmetica, chirurgie plastica, ginecologie, ORL, stomatologie, oftalmologie precum si asupra cabinetelor si clinicilor veterinare; putem dota cu mobilier medical si spitalicesc toate spatiile existente, de la sala de asteptare pana la blocul operator.
mai mult »

Eyecon Medical

Rommedica 2013

Eyecon Medical

In perioada 9-12 aprilie 2013, EYECON MEDICAL a fost una dintre companiile de top participante la ROMMEDICA - Targul International de Medicina si Farmacie Bucuresti. Pentru al 9-lea an consecutiv, compania noastra a fost prezenta la aceasta manifestare ce este recunoscuta ca fiind cel mai important eveniment adresat specialistilor din domeniul medical romanesc, o sursa esentiala de informare pentru reprezentantii sistemului de sanatate atat din mediul public, cat si din cel privat.

Vizitatorii au avut posibilitatea de a obtine informatii personalizate, de a se familiariza cu echipamentele specializate si mobilierul medical si spitalicesc cu care se pot dota toate spatiile existente, cum ar fi: sala de operatie realizata cu pereti de camera curata, fotolii ginecologice, unit ORL, aparate de anestezie, sisteme de ventilatie pentru terapie intensiva, paturi pediatrice, console cap-pat pt adulti si copii, targa multifunctionala, troliu de urgente, etc.

mai mult »

  

Consola cap-pat OKI FANTASY

Eyecon Medical

Aceasta consola este recomandata pentru saloanele de pediatrie. Designul tematic si amuzant creeaza o atmosfera placuta si optimista, agreata de copii.

Consola cap-pat OKI este un sistem integrat ce include iluminare directa si indirecta, distributie electrica, alerte diagnostic, semnale, sistem de chemare a asistentei si distributie gaze medicale; o serie de accesorii fac posibila si integrarea altor echipamente medicale.

mai mult »

  

SRATI SINAIA 2013  

Societatea Romana de Anestezie si Terapie Intensiva organizeaza in perioada 15-19 mai 2013, la Sinaia, o suita de evenimente stiintifice de exceptie care afirma, prin traditia indelungata si inaltul nivel stiintific, importanta si evolutia acestei specialitati.

Ca in fiecare an, EYECON MEDICAL va fi o prezenta remarcabila la acest eveniment, pentru a aduce in prin plan aspectele tehnologice - dotari si echipamente de ultima generatie - aflate in stransa legatura cu progresul si reusita actului medical din acest domeniu.

Va asteptam in standul nostru la SRATI 2013 pentru a va familiariza si pentru a obtine informatii personalizate referitoare la posibilitatile de dotare si echipare a spatiilor medicale, caracterizate prin inalt nivel tehnologic, calitate si profesionalism.

mai mult »