Eyecon Medical
NEWSLETTER Aprilie 2016  

Despre noi
Misiunea EYECON MEDICAL este de a asigura prin oferta sa complexa de mobilier medical si spitalicesc confortul dumneavoastra si al pacientilor, la cele mai inalte standarde europene.
Focalizarea interesului companiei EYECON MEDICAL este indreptata catre spitalele de stat si private, catre cabinetele medicale individuale ale medicilor de familie, de medicina muncii sau specialisti, catre clinicile private de dermatologie si cosmetica, chirurgie plastica, ginecologie, ORL, stomatologie, oftalmologie precum si asupra cabinetelor si clinicilor veterinare; putem dota cu mobilier medical si spitalicesc toate spatiile existente, de la sala de asteptare pana la blocul operator. mai mult »

Eyecon Medical

Training LM Medical Division, Gardner Denver, BGS

Eyecon Medical

La inceputul acestui an, specialistii EYECON MEDICAL au participat la o serie de training-uri profesionale in Milano, la sediul a trei dintre partenerii nostri Italieni importanti: LM MEDICAL DIVISION, GARDNER DENVER si BGS.

Aceste training-uri s-au concentrat asupra statiilor si sistemelor de gaze medicale. Producatorii italieni au pus la dispozitia specialistilor nostri informatiile cele mai actuale privind solutiile tehnice si echipamentele pe care compania noastra le poate furniza clientilor din Romania. Obiectivul nostru comun este ca EYECON MEDICAL sa ofere cele mai bune solutii pentru gaze medicale de pe piata romaneasca.

mai mult »

  

Spitalul de Pediatrie Pitesti

Eyecon Medical

Unitatea de primiri urgente a Spitalului de Pediatrie Pitesti beneficiaza de noi echipamente performante livrate si instalate de EYECON MEDICAL in primavara anului 2016. Drept urmare, in momentul de fata aceasta unitate asigura pacientilor si medicilor toate conditiile necesare primirii si tratarii diverselor cazuri de urgente pediatrice.

EYECON MEDICAL a integrat urmatoarele echipamente: sistem de distributie gaze si fluide medicale, console ATI pentru gaze medicale, console gaze medicale si curent electric, paturi, noptiere, dulapuri, perfuzoare, banchete pentru sala de asteptare, manechin sugar pentru resuscitare, cu consola electronica.

mai mult »

  

MedDEX Brasov  

In perioada 22-23 aprilie 2016, EYECON MEDICAL a participat ca partener la un eveniment medical organizat in Brasov sub denumirea MedDEX, ce face parte dintr-o serie de noua manifestari specializate desfasurate pe parcursul intregului an in toata tara.

Eyecon Medical

Conferinta a reunit un numar de peste 500 de medici de familie, dar si medici specialisti. Acestia au avut oportunitatea de a discuta cu specialistii nostri prezenti la acest eveniment, astfel incat serviciile si produsele companiei noastre vor putea aduce in curand un plus de valoare si calitate in toate cabinetele din Brasov.

mai mult »

Eyecon Medical