Eyecon Medical
NEWSLETTER Aprilie 2017  

Despre noi
Misiunea EYECON MEDICAL este de a asigura prin oferta sa complexa de mobilier medical si spitalicesc confortul dumneavoastra si al pacientilor, la cele mai inalte standarde europene.
Focalizarea interesului companiei EYECON MEDICAL este indreptata catre spitalele de stat si private, catre cabinetele medicale individuale ale medicilor de familie, de medicina muncii sau specialisti, catre clinicile private de dermatologie si cosmetica, chirurgie plastica, ginecologie, ORL, stomatologie, oftalmologie precum si asupra cabinetelor si clinicilor veterinare; putem dota cu mobilier medical si spitalicesc toate spatiile existente, de la sala de asteptare pana la blocul operator. mai mult »

Eyecon Medical

Gynecoland Bucuresti

Eyecon Medical

GYNECOLAND este un spital privat din Bucuresti, cu supraspecializare pe domeniul chirurgiei ginecologice si chirurgiei sanului patologic. Serviciile integrate si unidirectionate asigurate in acest spital, impreuna cu echipa medicala si aparatura de ultima generatie aflata in dotare, sunt premisele care conduc la rezultate promitatoare in ceea ce priveste diagnosticarea si tratamentul tuturor afectiunilor genito-mamare.

La inceputul anului 2017, EYECON MEDICAL a finalizat lucrarile de realizare a intregii instalatii pentru distributia gazelor si fluidelor medicale din acest spital:
- Panou monitorizare;
- Console pentru distributia de electricitate, gaze si fluide medicale in sectia ATI;
- Pendati pentru distributia de electricitate, gaze si fluide medicale in Blocul Operator;
- Prize in saloanele de pacienti.

mai mult »

  

Sectia de Pneumologie si TBC a SCJU Arad

Eyecon Medical

Inceputul anului 2017 a insemnat pentru judetul Arad si un nou inceput in ceea ce priveste tratarea si ingrijirea pacientilor din cadrul Sectiei de Pneumologie si TBC a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Arad. Aceasta sectie a parasit spatiul impropriu in care si-a desfasurat activitatea pana nu demult pentru a se muta intr-o cladire noua dotata cu echipamente si mobilier ce corespund intru totul normelor europene.

EYECON MEDICAL a fost unul dintre furnizorii importanti de echipamente in cadrul acestui proiect. Compania noastra a realizat intregul sistem de producere si distributie a oxigenului necesar spitalului.

mai mult »

  

Salteluta START MATT  

Salteluta START MATT este un produs revolutionar, unic in categoria saltelelor neonatale, realizat cu tehnologii de ultima ora, avand o suprafata profilata ce permite atat asezarea corecta a nou-nascutului intr-o cavitate speciala, cat si ajustarea profilului pentru pozitionarea corecta a picioarelor.

Salteluta START MATT contribuie la prevenirea sindromului mortii subite la bebelusi si, de asemenea, previne plagiocefalia pozitionala (capul turtit).

Siguranta oferita de aceasta salteluta se datoreza materialelor folosite: non-toxice, non-alergice, antibacteriene, ignifuge, impermeabile, fara latex, antistatice, 100% naturale.


Salteluta START MATT

mai mult »