Eyecon Medical
NEWSLETTER august 2011  

Despre noi
Misiunea EYECON MEDICAL este de a asigura prin oferta sa complexa de mobilier medical si spitalicesc confortul dumneavoastra si al pacientilor, la cele mai inalte standarde europene.
Focalizarea interesului companiei EYECON MEDICAL este indreptata catre cabinetele medicale individuale ale medicilor de familie, de medicina muncii sau specialisti, catre clinicile private de dermatologie si cosmetica, chirurgie plastica, ginecologie, ORL, stomatologie, oftalmologie, catre cabinetele si clinicile veterinare precum si asupra spitalelor de stat si private, putand dota cu mobilier medical si spitalicesc toate spatiile existente, de la sala de asteptare pana la blocul operator. mai mult »

Eyecon Medical

SPITALUL JUDETEAN DE URGENTA CONSTANTA

Eyecon Medical

Morga Spitalului Judetean Constanta are o noua infatisare. Lucrarile de reabilitare si modernizare a prosecturii SCJU Constanta, demarate la inceputul anului 2011, au fost finalizate, astfel vechea morga a fost adusa la standardele europene.

EYECON MEDICAL a utilat morga cu urmatoarele echipamente: mese autopsie cu inaltime reglabila, camera frigorifica, carucioare si targi pentru transportul cadavrelor, cantar pentru organe, masa lucru pentru depozitarea si igienizarea cadavrelor, trusa necropsie, trusa de imbalsamare, fierastrau electric pentru decalotare, distrugator deseuri, purificator de aer, lampa UV sterilizare, sistem multiviewing, dulap din inox, birou lucru, scaun 2587/2, canapea 2556/2.

mai mult »

  

TOTEM HYDRA CENTRAL - CASALUCI GIULIANO

Eyecon Medical

- permite integrarea mai multor functii intr-o singura piesa compacta de mobilier, care este foarte usor de instalat si este suspendata pe perete;
- include un paravan complet retractabil realizat dintr-un material inovator bioactiv, cu tratament anti-bacteriologic, care garanteaza intimitatea, fara izolarea completa a pacientului;
- poate integra noptierele, suspendate prin intermediul bratelor articulate de sprijin, care simplifica utilizarea si accesul pacientului si permite curatarea mai usoara a camerei. Noptierele au o miscare completa de rotatie pentru a permite accesul pe toate laturile;
- poate integra unitatile de alimentare pentru gaze medicale, pozitionate la inaltimi diferite pentru a conferi o utilizare mai usoara de catre personalul medical;
- poate fi prevazut in partea superioara cu sistem de iluminare reglabil, variabil cromatic, respectiv lumina de veghe in partea inferioara.

mai mult »

  

Oferta lunii  

Discount 30%

Masa ginecologica + Suport rola hartie

Eyecon Medical

- Masa ginecologica cu inaltime reglabila.
- Structura de sustinere din otel galvanizat pe 4 picioare, acoperita cu ABS.
- 4 segmente capitonate si acoperite cu skay lavabil: cap, torace, bazin si picioare (60cm detasabil).
- Miscarile de reglare a segmentului pentru torace (75), a inaltimii mesei (+/-20cm) si a pozitiei Trendelenburg (15), manuale la pedala si manete.
- Bazin INOX de colectare pe sine.
- Suporti detasabili si reglabili pentru coapse (4020/3).
mai mult »