Eyecon Medical
NEWSLETTER august 2012  

Despre noi
Misiunea EYECON MEDICAL este de a asigura prin oferta sa complexa de mobilier medical si spitalicesc confortul dumneavoastra si al pacientilor, la cele mai inalte standarde europene.
Focalizarea interesului companiei EYECON MEDICAL este indreptata catre spitalele de stat si private, catre cabinetele medicale individuale ale medicilor de familie, de medicina muncii sau specialisti, catre clinicile private de dermatologie si cosmetica, chirurgie plastica, ginecologie, ORL, stomatologie, oftalmologie precum si asupra cabinetelor si clinicilor veterinare; putem dota cu mobilier medical si spitalicesc toate spatiile existente, de la sala de asteptare pana la blocul operator. mai mult »

Eyecon Medical

Lampa de examinare Trilux Aurionio® LED L 50 SD/PM

Eyecon Medical

Lampa de examinare TRILUX Aurinio® LED poate fi setata in functie de nevoie, fiind la fel de eficienta atat in unitatile de terapie intensiva, in salile de operatii cat si in cabinetele de consultatii.

Datorita tehnologiei, LED-urile asigura o lumina rece, optima si de durata cu mentenata la perioade departate de timp.

Lampa de examinare Aurinio® LED poate fi folosita fie daca este necesara ca lampa mobila pentru examinari, fie daca este nevoie de lampa pe suport mobil, fie montata pe perete sau pe tavan, manerul permitand o manevrare usoara a lampii. mai mult »

  

Ventilator terapie intensiva Siaretron

Eyecon Medical

Ventilator terapie intensiva pentru adulti, copii si nou-nascuti.

Caracteristici principale:
- echipat cu display color TFT 15";
- moduri de ventilatie: IPPV, IPP-AST, PCV-PRVC, SIMV+PS-SPONT, PSV, CPAP, BILEVEL, CPAP, MANUAL, SIGH, NEB, ARPV, Apnoea BACK-UP, NIV;
- frecventa: intre 5 si 150 bpm;
- accesorii: troliu 4 roti, filtru antibacterian, recipient colectare reutilizabil, cablu alimentare, brat flexibil, sistem nebulizare pe circuit, umidificator, circuit respirator adulti, circuit respirator pediatric.
mai mult »

  

Moldmedizin Chisinau  

Moldmedizin & Molddent 2012, targ international de tehnologie medicala, echipamente de diagnostic, instrumentar, farmaceutice si echipamente stomatologice se va desfasura in perioada 11 – 14 septembrie 2012, la Chisinau.
Eyecon Medical
EYECON MEDICAL va expune in cadrul expozitiei urmatoarele echipamente:
- sala de operatie realizata cu pereti de camera curata din SHPL, montati pe structura independenta, prevazuta cu usa automata culisanta placata cu HPL, tavan realizat din HPL si prevazuta cu accesorii integrate la suprafata;
- aparat anestezie + ventilator + monitor pacient.
mai mult »