Eyecon Medical
NEWSLETTER August 2014  

Despre noi
Misiunea EYECON MEDICAL este de a asigura prin oferta sa complexa de mobilier medical si spitalicesc confortul dumneavoastra si al pacientilor, la cele mai inalte standarde europene.
Focalizarea interesului companiei EYECON MEDICAL este indreptata catre spitalele de stat si private, catre cabinetele medicale individuale ale medicilor de familie, de medicina muncii sau specialisti, catre clinicile private de dermatologie si cosmetica, chirurgie plastica, ginecologie, ORL, stomatologie, oftalmologie precum si asupra cabinetelor si clinicilor veterinare; putem dota cu mobilier medical si spitalicesc toate spatiile existente, de la sala de asteptare pana la blocul operator. mai mult »

Eyecon Medical

Spitalul Judetean de Urgenta Arad

Eyecon Medical

Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Arad este o unitate medicala reprezentativa pentru partea de vest a tarii, avand peste 60 de sectii si compartimente.

EYECON MEDICAL a instalat mai multe lavoare cu doua posturi, actionate cu senzor, in sectiile de urologie, oftalmologie, ORL si chirurgie generala ale acestui spital. De asemenea, o masa noua de operatie a fost livrata si instalata in sectia de urologie.

mai mult »

  

Statie automata de distributie a gazelor medicale din butelii

Eyecon Medical

- Statia este destinata utilizarii in spitale de zi sau alte unitati medicale cu consum redus si mediu de oxigen;
- Furnizeaza un debit continuu de gaze medicale din butelii avand capacitati egale si presiune ridicata;
- Dispune de sistem electronic pentru monitorizarea parametrilor operationali ai statiei si pentru atentionare / alarmare in caz de functionare defectuoasa;
- Este adecvata pentru O2, N2O, CO2, Aer, N2;
- Este in conformitate cu HTM02-01, ISO 7396-1 si ISO 10524-2.

mai mult »

  

Moldmedizin Chisinau  

MOLDMEDIZIN & MOLDDENT, cea mai ampla si insemnata manifestare expozitionala cu profil medical din Republica Moldova, va avea loc in perioada 9-12 septembrie.

Eyecon Medical
Va asteptam sa treceti pragul standului nostru din cadrul MOLDMEDIZIN 2014 si sa va bucurati de atentia, dedicarea, informatiile specializate si abordarea personalizata oferite de echipa EYECON MEDICAL tuturor specialistilor prezenti la eveniment, atat celor din sectorul public, cat si celor din sectorul privat.

mai mult »