Eyecon Medical
NEWSLETTER August 2015  

Despre noi
Misiunea EYECON MEDICAL este de a asigura prin oferta sa complexa de mobilier medical si spitalicesc confortul dumneavoastra si al pacientilor, la cele mai inalte standarde europene.
Focalizarea interesului companiei EYECON MEDICAL este indreptata catre spitalele de stat si private, catre cabinetele medicale individuale ale medicilor de familie, de medicina muncii sau specialisti, catre clinicile private de dermatologie si cosmetica, chirurgie plastica, ginecologie, ORL, stomatologie, oftalmologie precum si asupra cabinetelor si clinicilor veterinare; putem dota cu mobilier medical si spitalicesc toate spatiile existente, de la sala de asteptare pana la blocul operator. mai mult »

Eyecon Medical

IMSP Institutul Mamei si Copilului Chisinau

Eyecon Medical

IMSP Institutul Mamei si Copilului din Chisinau este o insitutie de inalt nivel in domeniul ginecologiei, neonatologiei si pediatriei somatice si chirurgicale.

EYECON MEDICAL a livrat si a instalat un numar mare de echipamente la Institutul Mamei si Copilului: mese-pat pentru nastere, mese pentru instrumente si medicamente, lampi portative cu quartz, lampi mobile pentru examinare, cu brat articulat, cuve din inox, paturi pentru pacient, mese pentru instrumentar, stative pentru perfuzie.

mai mult »

  

Spitalul de Pediatrie Pitesti

Eyecon Medical

Spitalul de Pediatrie din Pitesti ofera asistenta medicala pentru toate afectiunile de care sufera copiii cu varste cuprinse intre 0 si 18 ani, asigurand servicii de ambulatoriu de specialitate si servicii spitalicesti, consultatii, tratament, chirurgie si ortopedie infantila, investigatii de laborator, analize medicale, laborator de radiologie si imagistica medicala.

In vara anului 2015 a fost demarat un amplu proiect de extindere a Centrului de Primire a Urgentelor, proiect in cadrul caruia EYECON MEDICAL realizeaza instalatia de distributie a gazelor si fluidelor medicale, incluzand si console pacient pentru cele 11 paturi aflate in componenta acestei unitati.

mai mult »

  

Cantar seca 677  

Cantar cu platforma, maner si rotile - pentru o cantarire sigura si facila chiar si atunci cand pacientul nu poate sta in picioare.

Eyecon Medical

Indicat pentru cantarirea pacientilor nedeplasabili, aflati in scaun cu rotile, a pacientilor care se deplaseaza greu sau isi mentin echilibrul cu dificultate.

mai mult »