Eyecon Medical
NEWSLETTER August 2016  

Despre noi
Misiunea EYECON MEDICAL este de a asigura prin oferta sa complexa de mobilier medical si spitalicesc confortul dumneavoastra si al pacientilor, la cele mai inalte standarde europene.
Focalizarea interesului companiei EYECON MEDICAL este indreptata catre spitalele de stat si private, catre cabinetele medicale individuale ale medicilor de familie, de medicina muncii sau specialisti, catre clinicile private de dermatologie si cosmetica, chirurgie plastica, ginecologie, ORL, stomatologie, oftalmologie precum si asupra cabinetelor si clinicilor veterinare; putem dota cu mobilier medical si spitalicesc toate spatiile existente, de la sala de asteptare pana la blocul operator. mai mult »

Eyecon Medical

Centrul medical Cardiomed Cluj-Napoca

Eyecon Medical

Centrul medical Cardiomed din Cluj-Napoca, prin serviciile oferite, prin profesionalismul specialistilor sai si prin ambientul pe care il ofera pacientilor, isi doreste sa asigure atat echilibrul, cat si premisele necesare regasirii sanatatii.

In vara anului 2016, Centrul medical Cardiomed a fost dotat de catre compania noastra cu echipament specializat, productie europeana, sporind confortul pacientilor si intregind totodata dotarile de inalta calitate din cabinetele acestui centru:

- fotolii de tratament Suprema accesorizate

Sigur si confortabil in orice pozitie, fotoliul Suprema este solutia optima pentru alinarea pacientului care este supus in mod repetat la tratamente indelungate, precum cele oncologice sau dializa.

mai mult »

  

NOU! Paturile INSPIRE de la FAVERO, acum si cu sistem de cantarire incorporat

Eyecon Medical

Gama INSPIRE reprezinta cea mai inspirata asociere de caracteristici ale paturilor ATI: calitate, versatilitate, functionalitate si protectie antibacteriana.

Paturile INSPIRE disponibile in 4 versiuni ce pot face fata oricarui tip de risc clinic si care constituie o solutie viabila pentru cele mai variate situatii in care se poate afla pacientul sau personalul medical.

Favero, impreuna cu Mechus - productor specializat de sisteme de cantarire profesioniste cu aplicabilitate medicala si industriala, au adaugat inca o caracteristica valoroasa gamei Inspire de paturi ATI: sistemul de cantarire incorporat cu patru celule de incarcare - pentru o ingrijire exceptionala, cu efort minim.

mai mult »

  

OFERTA PROMOTIONALA  

Studiati oferta noastra generoasa si alegeti dintre produsele aflate in stoc: aparatura, mobilier, accesorii pentru diverse specialitati si arii de utilizare, acum cu discount suplimentar!

Eyecon Medical


% Discount de MINIM 20% la preturile de lista

% Produse de calitate europeana

% Livrare imediata, in limita stocului disponibil, pentru o gama larga echipamente medicale pentru diverse specializari

% Pentru oferta completa si detalii referitoare la produse, preturi si livrari, nu ezitati sa ne contactati

mai mult »