Eyecon Medical

Despre noi
Misiunea EYECON MEDICAL este de a asigura prin oferta sa complexa de mobilier medical si spitalicesc confortul dumneavoastra si al pacientilor, la cele mai inalte standarde europene.
Focalizarea interesului companiei EYECON MEDICAL este indreptata catre cabinetele medicale individuale ale medicilor de familie, de medicina muncii sau specialisti, catre clinicile private de dermatologie si cosmetica, chirurgie plastica, ginecologie, ORL, stomatologie, oftalmologie, catre cabinetele si clinicile veterinare precum si asupra spitalelor de stat si private, putand dota cu mobilier medical si spitalicesc toate spatiile existente, de la sala de asteptare pana la blocul operator. mai mult »

Eyecon Medical

Pat ATI (full electric), cu sistem de cantarire integrat 9LS0016

Eyecon Medical

- pat cu top in 5 sectiuni, radiotransparent;
- patul este prevazut cu un panou de control pentru toate sectiunile, ajustarea inaltimii, Trendelenburg si Antitrendelenburg si inclinare laterala;
- capete de pat detasabile si lavabile;
- sistemul de cantarire este prevazut cu baterie in caz urgenta, cu autonomie de 4 ore;
- sistemul de cantarire este format dintr-un senzor electronic integrat in rama patului;
- monitorizarea greutatii pacientului, cresterea/descresterea greutatii este semnalata cu ajutorul unei alarme; - roti antistatice pivotante duble, diametrul minim de 130 mm, cu sistem de blocare.

mai mult »

  

Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Oradea

Eyecon Medical

Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Oradea reprezinta unitatea sanitara cea mai complexa a judetului Bihor, asigurand asistenta medicala de specialitate a peste 200.000 locuitori din municipiul Oradea, respectiv a peste 600.000 locuitori ai judetului pentru unele specialitati, indeplinind totodata si functia de spital de urgenta.

EYECON MEDICAL a livrat sectiilor spitalului Judetean Oradea urmatoarele echipamente: instalatie de gaze si fluide medicale, console cap pat, mese ginecologice Gynex 2, colposcop, lavoar inox, aparat aerosoli.

mai mult »

  

Craciun Fericit!  


Eyecon Medical

Frumusetea Sarbatorilor de Iarna sa va gaseasca alaturi de cei dragi, sanatosi si bucurosi!

Va multumim pentru buna colaborare si va dorim ca anul 2012 sa va sporeasca sanatatea si belsugul, sa va implineasca gandurile si sperantele!

Craciun Fericit si La Multi Ani!