Eyecon Medical

Despre noi
Misiunea EYECON MEDICAL este de a asigura prin oferta sa complexa de mobilier medical si spitalicesc confortul dumneavoastra si al pacientilor, la cele mai inalte standarde europene.
Focalizarea interesului companiei EYECON MEDICAL este indreptata catre spitalele de stat si private, catre cabinetele medicale individuale ale medicilor de familie, de medicina muncii sau specialisti, catre clinicile private de dermatologie si cosmetica, chirurgie plastica, ginecologie, ORL, stomatologie, oftalmologie precum si asupra cabinetelor si clinicilor veterinare; putem dota cu mobilier medical si spitalicesc toate spatiile existente, de la sala de asteptare pana la blocul operator. mai mult »

Eyecon Medical

MATERNITATEA PELICAN ORADEA

Eyecon Medical

De curand a fost inaugurata unitatea pentru gravide, lauze, copii si apartinatori a spitalului Pelican.

Compania EYECON MEDICAL a livrat si instalat in cadrul Maternitatii Pelican: canapea de examinare 2 sectiuni, fotoliu ginecologic GYNEX cu 2 motoare; unit infasare cu spalator, patut nou nascuti, aspirator uterin, lampa UV, masa de infasat; masa instrumentar din inox, masa instrumentar Mayo, pat salon, scaun cu rotile, lavoar 2 posturi, troliu medical.

mai mult »

  

OFERTA SPECIALA - PAT PEDIATRIC MANUAL (9LP0040)

Eyecon Medical

Pat pediatric manual cu doua sectiuni, saltea cu inaltime variabila si spatar ajustabil cu miscari Trendelenburg si Anti-Trendelenburg.

Reducere 20%
2935 € pret de lista
2348 € pret cu discount 20%

mai mult »

  

SARBATORI FERICITE!  

Va multumim pentru colaborarea din anul care se incheie si va dorim ca anul 2013 sa va sporeasca sanatatea si belsugul, sa va implineasca gandurile si sperantele!


Eyecon Medical

Craciun Fericit si La Multi Ani!

Echipa Eyecon Medical!

mai mult »