Eyecon Medical

Despre noi
Misiunea EYECON MEDICAL este de a asigura prin oferta sa complexa de mobilier medical si spitalicesc confortul dumneavoastra si al pacientilor, la cele mai inalte standarde europene.
Focalizarea interesului companiei EYECON MEDICAL este indreptata catre spitalele de stat si private, catre cabinetele medicale individuale ale medicilor de familie, de medicina muncii sau specialisti, catre clinicile private de dermatologie si cosmetica, chirurgie plastica, ginecologie, ORL, stomatologie, oftalmologie precum si asupra cabinetelor si clinicilor veterinare; putem dota cu mobilier medical si spitalicesc toate spatiile existente, de la sala de asteptare pana la blocul operator. mai mult »

Eyecon Medical

SPITALUL JUDETEAN DE URGRENTA ARAD - SECTIA DE CARDIOLOGIE

Eyecon Medical

In data de 11 decembrie 2013 a avut loc la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Arad inaugurarea a doua saloane pentru pacienti in cadrul sectiei de Cardiologie a unitatii.

De echipamentele si dotarile moderne din aceste saloane vor beneficia bolnavii cardiaci, in perioada de recuperare postoperatorie.

EYECON MEDICAL s-a ocupat de lucrarile de modernizare si echipare a acestor saloane din sectia de Cardiologie a SJU Arad, prin realizarea si furnizarea urmatoarelor: instalatie de gaze medicale, console de perete pentru fiecare pat, monitor functii vitale, seringi automate, troliu medicatie, paturi cu actionare electrica si accesorii (saltea, suport solutii perfuzabile), noptiere, mese si scaune.

mai mult »

  

SARBATORI FERICITE!

Eyecon Medical

Va multumim pentru colaborarea din anul care se incheie si va dorim ca anul 2014 sa va aduca bucurie, sanatate, noroc, prosperitate si progres!

Craciun Fericit si La Multi Ani!

Echipa Eyecon Medical!

mai mult »

  

OFERTA SPECIALA!  

TROLIU DE URGENTE FAVERO 9CL6001 - Troliu monobloc din polietilena lineara pigmentata, material reciclabil, usor de curatat si dezinfectat, cu colturi si muchii rotunjite.


Eyecon Medical

Reducere 30%
2292 € pret de lista
1600 € pret cu discount 30%

mai mult »