Eyecon Medical
NEWSLETTER Decembrie 2017  

Despre noi
Misiunea EYECON MEDICAL este de a asigura prin oferta sa complexa de mobilier medical si spitalicesc confortul dumneavoastra si al pacientilor, la cele mai inalte standarde europene.
Focalizarea interesului companiei EYECON MEDICAL este indreptata catre spitalele de stat si private, catre cabinetele medicale individuale ale medicilor de familie, de medicina muncii sau specialisti, catre clinicile private de dermatologie si cosmetica, chirurgie plastica, ginecologie, ORL, stomatologie, oftalmologie precum si asupra cabinetelor si clinicilor veterinare; putem dota cu mobilier medical si spitalicesc toate spatiile existente, de la sala de asteptare pana la blocul operator. mai mult »

Eyecon Medical

Asociatia CARITAS Bacau

Eyecon Medical

Asociatia CARITAS din Bacau a luat nastere in anul 1996, odata cu primul proiect realizat in acest oras, Mini-azilul pentru batrani. Acesta gazduieste 13 batrani fara locuinta carora li se ofera asistenta sociala, cazare, masa si asistenta medicala.

La sfarsitul anului 2017, LOCUINTA PROTEJATA PENTRU VARSTNICI a fost extinsa si modernizata, beneficiind acum si de o anexa gospodareasca. In cadrul acestui proiect, EYECON MEDICAL a furnizat in luna decembrie 2017 echipamentele si dotarile medicale necesare: mobilier complet pentru cabinetul de consultatie, instrumentar medical si sterilizator, aparatura pentru urgente si resuscitare, dotari pentru electroterapie si kinetoterapie.

mai mult »

  

Medica 2017, Düsseldorf

Eyecon Medical

MEDICA, evenimentul cu cel mai inalt grad de impact international, desfasurat in acest an intre 13 si 16 noiembrie, s-a dovedit inca o data a fi un eveniment unic: o expozitie extrem de ampla si un program stiintific foarte ambitios care, impreuna, au prezentat publicului intregul spectru de inovatii pentru ingrijirea ambulatorie si clinica.

La fel ca in fiecare an, echipa EYECON MEDICAL a fost prezenta la MEDICA, datorita atentiei noastre permanente acordate noilor tendinte din domeniu si cautarii consecvente de parteneri de top care ne pot largi si imbunatati portofoliul. Echipa noastra manageriala a petrecut patru zile intregi intalnind si discutand cu potentiali parteneri, precum si cu partenerii nostri stabili, renumiti producatori cu care EYECON MEDICAL realizeaza numeroase proiecte de succes in sectorul public si privat de sanatate din Romania si Republica Moldova.

mai mult »

  

Sarbatori fericite!  

Echipa EYECON MEDICAL va doreste sincer ca fiecare schimbare sa fie spre bine, fiecare speranta sa devina o implinire, fiecare incercare sa aiba reusita, iar fiecare zambet sa aduc─â bucurie si multumire!


CRACIUN FERICIT si LA MULTI ANI 2018!


mai mult »