Eyecon Medical
NEWSLETTER februarie 2011  

Despre noi
Misiunea EYECON MEDICAL este de a asigura prin oferta sa complexa de mobilier medical si spitalicesc confortul dumneavoastra si al pacientilor, la cele mai inalte standarde europene.
Focalizarea interesului companiei EYECON MEDICAL este indreptata catre cabinetele medicale individuale ale medicilor de familie, de medicina muncii sau specialisti, catre clinicile private de dermatologie si cosmetica, chirurgie plastica, ginecologie, ORL, stomatologie, oftalmologie, catre cabinetele si clinicile veterinare precum si asupra spitalelor de stat si private, putand dota cu mobilier medical si spitalicesc toate spatiile existente, de la sala de asteptare pana la blocul operator. mai mult »

Eyecon Medical

FRIGIDER MORTUAR CU DOUA LOCURI (PM 2003 TN/2S)

Eyecon Medical

Frigider mortuar cu capacitate de doua cadavre pentru conservare pe termen scurt.
Prevazut cu 2 usi cu dimensiunea de 700 x 600 mm (l x h) fiecare, dispuse in partea frontala a camerei, dotate cu sistem dublu de etansare si sistem de inchidere. De asemenea, usile sunt prevazute cu sistem anti-condens electric cu elemente incalzite.
Sistem de incarcare format din 2 targi culisante pe sine telescopice din otel inoxidabil avand grosimea de 2 / 1.5 mm prevazute cu sistem de oprire.
Sistemul de racire este realizat cu ajutorul unui compresor special, ermetic, cu putere de 5 / 8 CP (530 W), prevazut cu condensator de aer.
Sistemul de reglare si control este realizat cu ajutorul unui microprocesor electronic prevazut cu tastatura cu membrana si afisaj digital.
mai mult »

  

MESE DE OPERATIE UFSK

Eyecon Medical

Eyecon Medical

Masa de operatie oftalmologie 600 XLE

Baza stabila de aluminiu, capacitate 250 kg. Usor de curatat datorita suprafetei netede. Sistem de ghidare.
Pozitie Trendelenburg/AntiTrendelenburg prin apasarea unui buton. Baterie cu incarcator integrat.
Telecomanda cu 5 pozitii programabile individuale si buton on/off.
Control microprocesor si sistem de franare electronic pe toate cele patru roti.

Masa de operatie bariatrie 500 Bariatric

Masa ajustabila prin telecomanda. Memorie 3 pozitii pre-programabile masa si o pozitie scaun permanenta. Suporturi solide pentru brate. Baterie cu acumulator ecologic. Roti cu margini duble pentru manevrare sigura. Sectiune cap ajustabila telescopic pentru pacientii cu cifoza severa. Motoare ajustabile continuu pentru sectiune cap, spate, sezut si picioare. Tapiterie confortabila, igienica, rezistenta impotriva bacteriilor, ignifuga, impermeabila.
mai mult »

  

Oferta lunii  

Discount 30%:

- Unit ORL Otocompact Steel:


Eyecon Medical - Scaun consultatii ORL OTO P/V Professional:


Eyecon Medical
mai mult »