Eyecon Medical
NEWSLETTER februarie 2012  

Despre noi
Misiunea EYECON MEDICAL este de a asigura prin oferta sa complexa de mobilier medical si spitalicesc confortul dumneavoastra si al pacientilor, la cele mai inalte standarde europene.
Focalizarea interesului companiei EYECON MEDICAL este indreptata catre cabinetele medicale individuale ale medicilor de familie, de medicina muncii sau specialisti, catre clinicile private de dermatologie si cosmetica, chirurgie plastica, ginecologie, ORL, stomatologie, oftalmologie, catre cabinetele si clinicile veterinare precum si asupra spitalelor de stat si private, putand dota cu mobilier medical si spitalicesc toate spatiile existente, de la sala de asteptare pana la blocul operator. mai mult »

Eyecon Medical

Maramedica 2012

Eyecon Medical

Camera de Comert si Industrie Maramures a organizat in perioada 16-18 februarie 2012 manifestarea expozitionala anuala Maramedica 2012, aflata la a IX-a editie, specializata in medicamente, produse farmaceutice, aparate si instrumentar medical, echipamente si instrumentar stomatologic, diagnostic si terapie, echipamente si instrumentar chirurgical, echipamente si dotari pentru spitale, articole de unica folosinta, medicina de recuperare, ortopedie, echipamente si instrumentar oftalmologic, farmacia verde etc.

Expozitia a reunit, alaturi de firmele producatoare de medicamente, de aparatura medicala sau tehnica dentara, numeroase personalitati ale vietii didactice universitare, care au sustinut in cadrul celor 3 zile de manifestari prezentari, seminarii, conferinte si lansari de carte de specialitate.

mai mult »

  

Camere de videoendoscopie - Euroclinic

Eyecon Medical

Camera de videoendoscopie wireless:
- Se conecteaza la un monitor sau PC printr-un cablu cu mufa RCA;
- Transmisia de date (semnalul video) intre piesa de mana si unitatea principala se face WIRELESS, lucru care ofera doctorului libertate de miscare;
- Datorita consumului scazut de energie, timpul de folosire continuu este de aproximativ o ora;
- Sursa de lumina LED, cu posibilitatea reglarii intensitatii luminoase;
- Adaptor optic tip "C" - 28mm, pentru atasarea orcarei optici rigide/flexibile.

mai mult »

  

Training Euroclinic  

Compania EUROCLINIC investeste continuu in cercetare si dezvoltare de noi proiecte in domeniile: ORL, diagnosticare, podiatrie si scaune pacient multifunctionale, acordand o atentie deosebita materialelor si designului care au facut cunoscute echipamentele Euroclinic in toata lumea.


Eyecon Medical

Pentru a fi la curent cu toate schimbarile in domeniu, echipa EYECON MEDICAL a participat in februarie 2012 la un curs de formare organizat de EUROCLINIC Italia. Cursul a atins toate subiectele legate de mentenanta, depanarea si software-ul echipamentelor medicale.

mai mult »