Eyecon Medical
NEWSLETTER februarie 2013  

Despre noi
Misiunea EYECON MEDICAL este de a asigura prin oferta sa complexa de mobilier medical si spitalicesc confortul dumneavoastra si al pacientilor, la cele mai inalte standarde europene.
Focalizarea interesului companiei EYECON MEDICAL este indreptata catre spitalele de stat si private, catre cabinetele medicale individuale ale medicilor de familie, de medicina muncii sau specialisti, catre clinicile private de dermatologie si cosmetica, chirurgie plastica, ginecologie, ORL, stomatologie, oftalmologie precum si asupra cabinetelor si clinicilor veterinare; putem dota cu mobilier medical si spitalicesc toate spatiile existente, de la sala de asteptare pana la blocul operator.
mai mult »

Eyecon Medical

Centrul Oftalmologic Dr. Munteanu - Timisoara

Eyecon Medical

Centrul Oftalmologic condus de Conf. Dr. Munteanu Mihnea isi desfasoara activitatea in Timisoara din anul 1992, oferind o gama completa de consultatii si investigatii oftalmologice precum si tratamentul bolilor oftalmologice, atat prin metode medicale cat si chirurgicale.

EYECON MEDICAL a furnizat centrului urmatoarele echipamente: instalatie de distributie a oxigenului, consola gaze medicale, accesorii gaze medicale, canapea examinare Med 01007, lavoar 1 post, troliu cu doua rafturi 1261, troliu MED 00227.

mai mult »

  

Unitate de spalat mobila (9ZERO1121)

Eyecon Medical

- Unitare mobila pentru spalare recomandata pentru multiple utilizari in sectiile medicale.
- Prevazuta cu roti duble si conducte de conectare extensibile de pana la 2 m, care permit mutarea unitului pentru a facilita curatenia.
- Top Corian de 600 mm, bazin cu marginile din spate ridicate pentru a preveni scurgerea lichidelor si suprafata pentru a aseza diferite obiecte.
- Robinet cu LED pentru vizualizarea temperaturii (nu necesita conectarea la o sursa de electricitate) sau robinet traditional termostatic cu reglarea temperaturii din maner.

mai mult »

  

Oferta speciala  

Lavoar aseptic din rasina poliesterica cu doua posturi


Eyecon Medical

Sistemul include:

- Lavoar din rasina poliesterica pentru doua posturi de lucru;
- Cadru de inox;
- Sistem de filtrare in 3 trepte (20, 5, 1);
- Filtru final (capsula) sterilizabil, 2 bucati;
- Baterie de mixare apa calda / apa rece, actionata cu senzor;
- 2 dozatoare de sapun, cu senzor.

mai mult »