Eyecon Medical
NEWSLETTER februarie 2014  

Despre noi
Misiunea EYECON MEDICAL este de a asigura prin oferta sa complexa de mobilier medical si spitalicesc confortul dumneavoastra si al pacientilor, la cele mai inalte standarde europene.
Focalizarea interesului companiei EYECON MEDICAL este indreptata catre spitalele de stat si private, catre cabinetele medicale individuale ale medicilor de familie, de medicina muncii sau specialisti, catre clinicile private de dermatologie si cosmetica, chirurgie plastica, ginecologie, ORL, stomatologie, oftalmologie precum si asupra cabinetelor si clinicilor veterinare; putem dota cu mobilier medical si spitalicesc toate spatiile existente, de la sala de asteptare pana la blocul operator. mai mult »

Eyecon Medical

Centrul de simulare in instruirea medicala Chisinau

Eyecon Medical

CENTRUL UNIVERSITAR DE SIMULARE IN INSTRUIREA MEDICALA (CUSIM) inaugurat la Chisinau in august 2013 este, potrivit aprecierilor autoritatilor in domeniu, unul dintre cele mai performante centre de simulare din regiunea Europei de Est.

Simulatorul pentru chirurgia osului temporal, instalat in 2014 la CUSIM de catre EYECON MEDICAL, este unicul aparat de acest tip din Republica Moldova si reprezinta, prin oportunitatile de instruire pe care le ofera, un semnificativ pas inainte in pregatirea specialistilor pentru interventiile de acest gen.

mai mult »

  

Spitalul Judetean de Urgenta Slobozia

Eyecon Medical

SECTIA DE CARDIOLOGIE A SPITALULUI JUDETEAN SLOBOZIA, avand o capacitate de 30 de paturi, a beneficiat la inceputul anului 2014 de realizarea si punerea in functiune a unei noi instalatii de gaze medicale.

Lucrarea realizata de EYECON MEDICAL s-a desfasurat intr-un interval scurt de timp, cu mult profesionalism si cu materiale de calitate, ceea ce aduce beneficii pacientilor si medicilor din aceasta unitate.

mai mult »

  

Paturi INSPIRE  

Linia de paturi INSPIRE
Eyecon Medical Paturile din seria INSPIRE sunt create pentru a raspunde cerintelor oricarui tip de risc clinic.

Datorita designului si functionalitatii lor, aceste paturi faciliteaza o ingrijire sigura si lipsita de efort, fiecare caracteristica fiind usor de inteles si de folosit, totodata aducand beneficii personalului medical si pacientului, in orice situatie.

mai mult »