Eyecon Medical
NEWSLETTER Februarie 2015  

Despre noi
Misiunea EYECON MEDICAL este de a asigura prin oferta sa complexa de mobilier medical si spitalicesc confortul dumneavoastra si al pacientilor, la cele mai inalte standarde europene.
Focalizarea interesului companiei EYECON MEDICAL este indreptata catre spitalele de stat si private, catre cabinetele medicale individuale ale medicilor de familie, de medicina muncii sau specialisti, catre clinicile private de dermatologie si cosmetica, chirurgie plastica, ginecologie, ORL, stomatologie, oftalmologie precum si asupra cabinetelor si clinicilor veterinare; putem dota cu mobilier medical si spitalicesc toate spatiile existente, de la sala de asteptare pana la blocul operator. mai mult »

Eyecon Medical

Spitalul Judetean de Urgenta Targu Jiu

Eyecon Medical

La sfarsitul anului 2014 si inceputul anului 2015, Spitalul Judetean de Urgenta Targu Jiu a achizitionat prin licitatie o serie de echipamente si aparatura medicala de specialitate pentru diverse sectii, cu scopul asigurarii de servicii medicale de calitate conform cerintelor actuale.

In cadrul acestui demers, au fost inlocuite cateva mese de operatie din acest spital ce ajunsesera sa aiba peste 50 de ani de folosinta. EYECON MEDICAL a furnizat un numar de 3 mese de operatii multifunctionale performante, dintre care doua au fost destinate sectiei de chirurgie, iar una sectiei de ORL.

mai mult »

  

Training Ginevri 2015

Eyecon Medical

In perioada 17-19 februarie 2015, reprezentantii EYECON MEDICAL au participat la Roma la un Training Tehnic si Comercial organizat de GINEVRI, producator italian de echipamente de neonatologie.

Sesiunea practica din cadrul trainingului a pus in evidenta toate imbunatatirile aduse in ultima perioada echipamentelor GINEVRI. In acelasi timp, a constituit un aport foarte util pentru echipa noastra atunci cand vine vorba de abordarea chestiunilor de functionalitate, de utilizarea produselor cu maxim de beneficii, de instruirea utilizatorilor, de pastrare a echipamentelor in cele mai bune conditii si de solutionare a disfunctionalitatilor ce pot sa apara.

mai mult »

  

Arab Health Dubai  

Arab Health - Expozitie & Congres, cel mai amplu eveniment medical din Orientul Mijlociu, a avut loc in perioada 26-29 ianuarie 2015, la centrul expozitional international din Dubai. Tematica stiintifica a acestei editii a fost hipertensiunea, viitorul chirurgiei si imbatranirea populatiei.

Eyecon Medical
Ca in fiecare an, reprezentantii EYECON MEDICAL s-au numarat printre vizitatorii profesionali ai expozitiei Arab Health 2015: prezenta noastra acolo unde se intalnesc liderii din domeniul echipamentelor medicale garanteaza calitatea si inalta tehnologie a produselor pe care le oferim clientilor nostri.

mai mult »