Eyecon Medical
NEWSLETTER Februarie 2016  

Despre noi
Misiunea EYECON MEDICAL este de a asigura prin oferta sa complexa de mobilier medical si spitalicesc confortul dumneavoastra si al pacientilor, la cele mai inalte standarde europene.
Focalizarea interesului companiei EYECON MEDICAL este indreptata catre spitalele de stat si private, catre cabinetele medicale individuale ale medicilor de familie, de medicina muncii sau specialisti, catre clinicile private de dermatologie si cosmetica, chirurgie plastica, ginecologie, ORL, stomatologie, oftalmologie precum si asupra cabinetelor si clinicilor veterinare; putem dota cu mobilier medical si spitalicesc toate spatiile existente, de la sala de asteptare pana la blocul operator. mai mult »

Eyecon Medical

Spitalul Municipal Orastie

Eyecon Medical

EYECON MEDICAL este partener al Spitalului Municipal Orastie intr-un amplu proces de reabilitare, astfel incat o parte semnificativa din lucrarile de reparatii capitale, modernizare si dotare sunt asigurate de catre compania si specialistii nostri.

EYECON MEDICAL a livrat echipamente si este in curs de a finaliza urmatoarele lucrari:
- recompartimentarea a 3 sali de operatie cu sistem modular de pereti pentru camera curata;
- inlocuirea completa a sistemului de distributie a gazelor medicale;
- montarea in salile de operatii si in salile de pregatire / trezire a unor pendanti (console de tavan) si a unor console pentru distributia gazelor medicale si a curentului electric;
- dotarea unei sali de operatii cu sistem de lampi chirurgicale cu 3 brate si camera video incorporata;
- instalarea a 32 console de perete pentru distributia gazelor medicale in toate saloanele.

mai mult »

  

Spitalul Clinic de Psihiatrie "Prof. Dr. Al. Obregia" Bucuresti

Eyecon Medical

Spitalul Clinic de Psihiatrie "Prof. Dr. Al. Obregia" din Bucuresti este una dintre cele mai mari unitati spitalicesti infiintate la inceputul secolului XX. La vremea inaugurarii, spitalul numara 900 de paturi, in prezent putand fi internati peste 1200 de pacienti.

EYECON MEDICAL a livrat si instalat in acest spital mai multe echipamente medicale printre care:
- negatoscoape;
- cantare mecanice;
- scarite cu 2 trepte;
- banchete cu 2 si 3 locuri pentru sala de asteptare.

mai mult »

  

Generator oxigen  

OXGEN - Statie locala de producere a oxigenului medical prin tehnologia PSA (Pressure Swing Adsorption) - un proces prin care oxigenul este separat din aer la o puritate de 93%.

Eyecon Medical

Solutia oferita de producatorul italian OXGEN aduce urmatoarele beneficii: autonomie totala si accesibilitate completa in ceea ce priveste producerea oxigenului: la orice ora, in orice cantitate; reduceri semnificative de costuri; eliminarea problemelor de logistica; solutie ecologica (prin suprimarea CO2), fara probleme de colectare sau eliminare a deseurilor.

mai mult »