Eyecon Medical
NEWSLETTER Februarie 2017  

Despre noi
Misiunea EYECON MEDICAL este de a asigura prin oferta sa complexa de mobilier medical si spitalicesc confortul dumneavoastra si al pacientilor, la cele mai inalte standarde europene.
Focalizarea interesului companiei EYECON MEDICAL este indreptata catre spitalele de stat si private, catre cabinetele medicale individuale ale medicilor de familie, de medicina muncii sau specialisti, catre clinicile private de dermatologie si cosmetica, chirurgie plastica, ginecologie, ORL, stomatologie, oftalmologie precum si asupra cabinetelor si clinicilor veterinare; putem dota cu mobilier medical si spitalicesc toate spatiile existente, de la sala de asteptare pana la blocul operator. mai mult »

Eyecon Medical

Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Timisoara

Eyecon Medical

EYECON MEDICAL continua seria de proiecte realizate in cadul Spitalului Judetean de Urgenta "Pius Branzeu" din Timisoara.

Incepand cu luna februarie 2017, o noua sala de operatii, de aceasta data din cadrul sectiei de Neurochirurgie a spitalului, beneficiaza de dotarile si echipamentele integrate de catre EYECON MEDICAL:

- Usa automata culisanta pentru blocul operator;

- Consola suspendata de tavan pentru distributia gazelor medicale si a curentului electric;

- Lavoar chirurgical cu doua posturi pentru medici.

mai mult »

  

Spitalul Clinic Municipal de Urgenta Timisoara

Eyecon Medical

Spitalul Clinic Municipal de Urgenta Timisoara este o unitate de referinta in zona de vest a tarii datorita faptului ca aici se asigura servicii medicale de inalta calitate pe linia preventiei, diagnosticului si tratamentului.

In luna februarie 2017, EYECON MEDICAL livrat si instalat o masa de operatii profesionala in cadrul sectiei CHIRURGIE a spitalului timisorean. Aceasta masa de operatii multifunctionala are 6 sectiuni, poate efectua miscari electrice, electro-mecanice si mecanice, este radiotransparenta si perfect adaptabila oricarei specialitati chirurgicale.

mai mult »

  

Sisteme de transfer  

Sistemele de repozitionare si transfer TRANSATLANTIC (Germania) sunt solutii inteligente destinate in egala masura pacientilor si personalului medical.Pentru pacienti, sistemele de transfer si repozitionare asigura un confort sporit dar, in mod special, ameliorarea in cea mai mare masura posibila a durerilor la miscare, asezare sau ridicare.

Pentru personalul medical, aceste sisteme reprezinta un ajutor esential in activitatea de zi cu zi atunci cand este vorba de ingrijirea varstnicilor, a persoanelor imobilizate sau cu dizabilitati. De asemenea, aceste sisteme sunt foarte utile si in situatiile de urgenta, pentru a fi folosite de catre echipajele de salvare.

mai mult »