Eyecon Medical
NEWSLETTER Februarie 2018  

Despre noi
Misiunea EYECON MEDICAL este de a asigura prin oferta sa complexa de mobilier medical si spitalicesc confortul dumneavoastra si al pacientilor, la cele mai inalte standarde europene.
Focalizarea interesului companiei EYECON MEDICAL este indreptata catre spitalele de stat si private, catre cabinetele medicale individuale ale medicilor de familie, de medicina muncii sau specialisti, catre clinicile private de dermatologie si cosmetica, chirurgie plastica, ginecologie, ORL, stomatologie, oftalmologie precum si asupra cabinetelor si clinicilor veterinare; putem dota cu mobilier medical si spitalicesc toate spatiile existente, de la sala de asteptare pana la blocul operator. mai mult »

Eyecon Medical

Echipamente noi in centrele raionale din Republica Moldova

Eyecon Medical

EYECON MEDICAL continua seria proiectelor realizate pe teritoriul Republicii Moldova. In cursul anului 2017, compania noastra fost desemnata prin licitatie pentru a livra si instala mai multe seturi de echipamente medicale in centrele raionale.

Fiecare set de echipamente include: defibrilator, laringoscop, nebulizator, glucometru, guler cervical, brancarda, troliu, masa pentru instrumentar, lampa de examinare, ventilator, sistem pentru procesarea parametrilor biomedicali.

mai mult »

  

Arab Health Dubai 2018

Eyecon Medical

Arab Health Exhibition & Congress, cel mai mare eveniment medical din Orientul Mijlociu, a avut loc in perioada 29 ianuarie - 1 februarie 2018 la Dubai International Convention & Exhibition Centre.

Echipa manageriala EYECON MEDICAL s-a numarat printre specialistii care au vizitat acest mare eveniment - o prezenta esentiala pentru compania noastra pentru a ramane in stransa legatura cu realitatea industriei medicale, pentru a pastra un nivel ridicat de specializare si profesionalism si, de asemenea, pentru a integra cu succes cele mai noi si performante echipamente medicale in portofoliul companiei noastre.

mai mult »

  

Patut nou-nascuti  

Patutul pentru nou-nascut de la Kanmed este un echipament special creat pentru spitalele moderne, asigurand o ergonomie de maxima eficienta. Este ideal pentru situatiile de terapie medie si intensiva a nou-nascutului la termen sau prematur.
mai mult »