Eyecon Medical
NEWSLETTER ianuarie 2011

Despre noi
Misiunea EYECON MEDICAL este de a asigura prin oferta sa complexa de mobilier medical si spitalicesc confortul dumneavoastra si al pacientilor, la cele mai inalte standarde europene.
Focalizarea interesului companiei EYECON MEDICAL este indreptata catre cabinetele medicale individuale ale medicilor de familie, de medicina muncii sau specialisti, catre clinicile private de dermatologie si cosmetica, chirurgie plastica, ginecologie, ORL, stomatologie, oftalmologie, catre cabinetele si clinicile veterinare precum si asupra spitalelor de stat si private, putand dota cu mobilier medical si spitalicesc toate spatiile existente, de la sala de asteptare pana la blocul operator. mai mult »

Eyecon Medical

MEDIA-BRIDGE IS 500 OP

Eyecon Medical

Sistemul Medidrant TRILUX IS 500 OP combina iluminarea, gazele medicale si echipamentele pentru aer curat intr-un sistem compact. Posibilitatea combinarii cu un sistem de ventilatie si filtrare ofera o puritate a aerului extrem de ridicata in sala de operatie si in spatiile anexe. In acest caz, fluxul de aer este stabilizat prin introducerea unui plenum deasupra media-bridge-ului, nefiind influentat de sistemele de alimentare situate pe partile laterale.

IS 500 OP transforma orice bloc operator intr-un spatiu extrem de flexibil din punct de vedere al utilizarii prin utilizarea colturilor pivotante ce permit rafturilor culisante incarcate cu echipamente sa se deplaseze usor in orice zona.
mai mult »

ROMMEDICA 2011

Eyecon Medical

Echipa EYECON MEDICAL va invita in perioada 17-20 Februarie 2011 sa ne vizitati in cadrul Targului International de echipamente medicale, medicina si farmacie - ROMMEDICA 2011

In standul nostru veti putea vedea echipamentele standard pentru utilarea oricarui cabinet/spatiu medical cat si ultimele noutati aparute in domeniul echipamentelor medicale.

mai mult »

Oferta lunii

Discount 30% - Set Ginevri

Setul cuprinde:
- Bilirubinometru "One Beam";


Eyecon Medical - Centrifuga pentru capilare;


Eyecon Medical - Accesorii:
- Set Capilare 1000 buc;
- Set Sigiliu capilare 18 folii.

mai mult »