Eyecon Medical
NEWSLETTER ianuarie 2012  

Despre noi
Misiunea EYECON MEDICAL este de a asigura prin oferta sa complexa de mobilier medical si spitalicesc confortul dumneavoastra si al pacientilor, la cele mai inalte standarde europene.
Focalizarea interesului companiei EYECON MEDICAL este indreptata catre cabinetele medicale individuale ale medicilor de familie, de medicina muncii sau specialisti, catre clinicile private de dermatologie si cosmetica, chirurgie plastica, ginecologie, ORL, stomatologie, oftalmologie, catre cabinetele si clinicile veterinare precum si asupra spitalelor de stat si private, putand dota cu mobilier medical si spitalicesc toate spatiile existente, de la sala de asteptare pana la blocul operator. mai mult »

Eyecon Medical

Centrul Medical Helios Craiova

Eyecon Medical

Centrul Medical Helios din Craiova a fost fondat in anul 1999 si are drept scop oferirea de servicii medicale de exceptie destinate in special populatiei din zona de sud a tarii. Activitatile clinicii sunt asigurate de un personal cu experienta deosebita in cele mai diverse domenii de interes medical.

Eyecon Medical a furnizat Centrului Medical Helios urmatoarele echipamente: instalatie distributie gaze medicale (oxigen si aer comprimat), compartimentare sala de operatie cu pereti de camera curata, lampa scialitica dubla de tavan, sistem de ventilatie a salii de operatii cu filtrare HEPA, sistem de acces in blocul operator, Autoclav 60l, etc.

mai mult »

  

Lavoar aseptic din rasina poliesterica cu 2 posturi

Eyecon Medical

Sistemul include:
- Lavoar din rasina poliesterica pentru doua posturi de lucru;
- Sistem de filtrare in 3 trepte (20μ, 5μ, 1μ);
- Filtru final 0.2μ sterilizabil;
- Baterie de mixare apa calda / apa rece;
- 2 dozatoare de sapun, cu senzor;
- Sistem cu senzor de actionare a apei.

mai mult »

  

Icos - Training Sterilizare  

Specialistii departamentului tehnic EYECON MEDICAL au urmat cu succes, in perioada 17 - 20 ianuarie 2012, cursul de training organizat de ICOS IMPIANTI - Italia.


Eyecon Medical

Cursul a avut in vedere activitatile de instalare, mentenanta si interventii service pentru intreaga gama de Autoclave si Masini de spalat instrumentar, promovate si comercializate in exclusivitate in Romania de EYECON MEDICAL.

mai mult »