Eyecon Medical
NEWSLETTER ianuarie 2013  

Despre noi
Misiunea EYECON MEDICAL este de a asigura prin oferta sa complexa de mobilier medical si spitalicesc confortul dumneavoastra si al pacientilor, la cele mai inalte standarde europene.
Focalizarea interesului companiei EYECON MEDICAL este indreptata catre spitalele de stat si private, catre cabinetele medicale individuale ale medicilor de familie, de medicina muncii sau specialisti, catre clinicile private de dermatologie si cosmetica, chirurgie plastica, ginecologie, ORL, stomatologie, oftalmologie precum si asupra cabinetelor si clinicilor veterinare; putem dota cu mobilier medical si spitalicesc toate spatiile existente, de la sala de asteptare pana la blocul operator.
mai mult »

Eyecon Medical

Spitalul Orasenesc Dabuleni

Eyecon Medical

Spitalul Orasenesc Dabuleni ofera servicii medicale de calitate pentru o populatie de aproximativ 75.000 de persoane, dispunand de doua saloane de chirurgie generala, saloane pre si postanestezie, bloc operator cu doua sali de operatie, sala de nasteri si saloane in sistem rooming mama si copilul.

Compania Eyecon Medical a participat la renovarea salii de operatii, instaland o statie pentru distributia oxigenului din butelii care poate alimenta intreg spitalul. De asemenea, Eyecon Medical a mai furnizat spitalului masa instrumentar Mayo si troliu pentru anestezie mobil.

mai mult »

  

Masa de operatii multifunctionala OPT 40/1

Eyecon Medical

Noua masa de operatii OPT 40/1 este lider in clasa din care face parte in ceea ce priveste criteriile estetice si inovatoare, fiind functionala si versatila in orice utilizare. A fost creata pentru a satisface toate cerintele din sala de operatii si poate fi folosita cu usurinta in orice ramura chirurgicala.
Sistemul sau silentios electro-hidraulic poate fi operat de la panoul de comanda integrat, de la unitatea centrala prin cablu, telecomada si pedala, permitand inclinare Trendelenburg / Anti-trendelenburg de 30, inclinare bilaterala de 20, reglare a inaltimii de 360 mm de la 760 mm pana la maxim 1120 mm, glisare de 250 mm a topului mesei necesara pentru radiologie, inclinare sectiune spate.

mai mult »

  

MaraMedica 2013  

Compania Eyecon Medical va fi prezenta la cea de-a X-a editie a manifestarii stiintifice si expozitionale MaraMedica, organizata de Camera de Comert si Industrie Maramures.


Eyecon Medical

In cadrul expozitiei vor fi prezente firme specializate in comercializarea de: aparate si instrumentar medical, diagnostic si terapie, echipamente si instrumentar chirurgical, echipamente si dotari pentru spitale, articole de unica folosinta, medicina de recuperare, ortopedie, echipamente si instrumentar oftalmologic, chirurgie generala si chirurgie plastica-estetica.

mai mult »