Eyecon Medical
NEWSLETTER ianuarie 2014  

Despre noi
Misiunea EYECON MEDICAL este de a asigura prin oferta sa complexa de mobilier medical si spitalicesc confortul dumneavoastra si al pacientilor, la cele mai inalte standarde europene.
Focalizarea interesului companiei EYECON MEDICAL este indreptata catre spitalele de stat si private, catre cabinetele medicale individuale ale medicilor de familie, de medicina muncii sau specialisti, catre clinicile private de dermatologie si cosmetica, chirurgie plastica, ginecologie, ORL, stomatologie, oftalmologie precum si asupra cabinetelor si clinicilor veterinare; putem dota cu mobilier medical si spitalicesc toate spatiile existente, de la sala de asteptare pana la blocul operator. mai mult »

Eyecon Medical

Centrul de cardiologie Cardiolife Arad

Eyecon Medical

Un nou Centru CARDIOLIFE de Cardiologie Interventionala a fost inaugurat la Arad, in cadrul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta. Pacientii cardiaci vor putea apela de acum inainte la servicii medicale performante, realizate in conditii moderne si cu tehnologie de calitate, fara a mai fi nevoiti sa se deplaseze in alte orase sau chiar in strainatate.

EYECON MEDICAL a fost, si de aceasta data, partenerul de incredere al CARDIOLIFE pentru realizarea acestui proiect atat de necesar in municipiul Arad.

mai mult »

  

EYECON MEDICAL - Perspective pentru anul 2014

Eyecon Medical

In acest an, compania EYECON MEDICAL isi propune sa fie prezenta la cele mai semnificative evenimente specializate organizate in Romania si in Republica Moldova si, totodata, la cateva evenimente internationale de marca.

Interesul EYECON MEDICAL este focalizat pe cateva segmente cheie, precum ORL, chirurgie, anestezie si terapie intensiva, oftalmologie, neonatologie, sterilizare, gaze si fluide medicale, post mortem - segmente in care compania noastra are toate atuurile pentru a fi partenerul de care aveti nevoie: experienta de peste 10 ani, peste 100 de proiecte de succes realizate in intreaga tara, protofoliu amplu de echipamente specializate de inalta calitate, expertiza in proiectarea infrastructurii si servicii profesionale.

mai mult »

  

Oferta speciala  

Fotoliu ORL OTO P/I PROFESSIONAL + Taburet SPD Reducere 30%

3987 € pret de lista
2791 € pret cu discount 30%
Eyecon Medical - sistem cu pompa hidraulica pentru ajustarea pe inaltime a scaunului, posibilitate de rotire a scaunului cu 360°, cu blocare de la pedala, suporturile pentru spate si pentru picioare sunt ajustabile manual, astfel incat sa ajunga aproape in pozitie orizontala, suportul pentru cap articulat, ajustabil manual pe directiile verticala si frontala, pentru pozitionare anatomica.

mai mult »