Eyecon Medical
NEWSLETTER Ianuarie 2015  

Despre noi
Misiunea EYECON MEDICAL este de a asigura prin oferta sa complexa de mobilier medical si spitalicesc confortul dumneavoastra si al pacientilor, la cele mai inalte standarde europene.
Focalizarea interesului companiei EYECON MEDICAL este indreptata catre spitalele de stat si private, catre cabinetele medicale individuale ale medicilor de familie, de medicina muncii sau specialisti, catre clinicile private de dermatologie si cosmetica, chirurgie plastica, ginecologie, ORL, stomatologie, oftalmologie precum si asupra cabinetelor si clinicilor veterinare; putem dota cu mobilier medical si spitalicesc toate spatiile existente, de la sala de asteptare pana la blocul operator. mai mult »

Eyecon Medical

Spitalul Judetean de Urgenta Timisoara

Eyecon Medical

Printre ultimele demersuri ce vizeaza cresterea semnificativa a calitatii serviciilor si a actului medical din cadrul Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Timisoara se gaseste si proiectul inlocuirii si reabilitarii instalatiei de oxigen si aer comprimat medical.

EYECON MEDICAL a realizat toate lucrarile acestui proiect intr-o perioada foarte scurta de timp si, totodata, cu mult profesionalism, atat in cladirea principala a spitalului (etajele 3-9 si subsol), cat si la sediul Maternitatii Bega, unde au fost instalate si montate urmatoarele: peste 2800 m de teava de cupru medical, peste 90 de prize de oxigen, peste 90 de prize aer comprimat, 9 tablouri de alarmare, peste 80 de robineti.

mai mult »

  

mBCA - Analizor Medical al Compozitiei Masei Corporale

Eyecon Medical

Dispozitiv pentru analizarea compozitiei masei corporale aliniat la standardul aur folosit in medicina in materie de masurari. Cu alte cuvinte, informatiile furnizate de seca mBCA sunt indicate cu cea mai mare acuratete posibila, cu scopul de a fi folosite in practica medicala performanta.

Caracteristici:
- Precizie. Confirmata de studii medicale internationale.
- Rapiditate. Masuratorile sunt realizate in 17 secunde.
- Utilizare facila. Sase module analitice si navigare intuitiva pe un afisaj touch-screen.
- Versatilitate. Analiza de parametri multipli: grasime corporala, masa osoasa, masa musculara, cantitatea totala de apa in corp, apa extracelulara, apa intracelulara.

mai mult »

  

Zilele Medicale Hateg  

In perioada 4-6 decembrie 2014, Hategul a fost gazda unui eveniment medical organizat de catre Spitalul Orasenesc din localitate impreuna cu Consiliul Local, eveniment aflat in acest an la cea de-a doua editie: Zilele Medicale ale Tarii Hategului.


Eyecon Medical
Evenimentul s-a bucurat, in cele doua editii, de prezenta unui numar de peste 200 de medici si asistenti, precum si personalitati din cateva centre medicale de prestigiu din tara, care au putut lua parte la o prezentare a Spitalului Hateg, si-au impartasit experienta profesionala si stiintifica relevanta si au putut cunoaste mai in amanunt aspiratiile medicilor si ale acestei unitati spitalicesti.

mai mult »