Eyecon Medical
NEWSLETTER Ianuarie 2016  

Despre noi
Misiunea EYECON MEDICAL este de a asigura prin oferta sa complexa de mobilier medical si spitalicesc confortul dumneavoastra si al pacientilor, la cele mai inalte standarde europene.
Focalizarea interesului companiei EYECON MEDICAL este indreptata catre spitalele de stat si private, catre cabinetele medicale individuale ale medicilor de familie, de medicina muncii sau specialisti, catre clinicile private de dermatologie si cosmetica, chirurgie plastica, ginecologie, ORL, stomatologie, oftalmologie precum si asupra cabinetelor si clinicilor veterinare; putem dota cu mobilier medical si spitalicesc toate spatiile existente, de la sala de asteptare pana la blocul operator. mai mult »

Eyecon Medical

Spitalul de Urgenta pentru Copii "Louis Turcanu" Timisoara

Eyecon Medical

Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii "Louis Turcanu" din Timisoara are in componenta sa cinci clinici de pediatrie, cu un total de 501 paturi pentru pacienti si 65 pentru insotitori, iar serviciile asigurate acopera toata gama specialitatilor pediatrice. Totodata, spitalul reprezinta principala unitate medicala din zona vestica a tarii desemnata sa trateze urgentele medicale si chirurgical-ortopedice la copii.

La sfarsitul anului 2015, EYECON MEDICAL a dotat saloanele Sectiei de Neuropsihiatrie Infantila cu un numar de 30 paturi si 30 de noptiere, sporind astfel confortul pacientilor internati in cadrul Spitalului de Copii.

mai mult »

  

Sistem integrat pentru videocolposcopie Euroclinic

Eyecon Medical

Caracteristici:

- Echipament de inalta performanta, cu componente de marca;

- Include COLPOSCOP ZEISS OPMI 150 FC cu 5 trepte de marire;

- Disponibil in doua variante de configuratii multifunctionale: integrat in fotoliul ginecologic sau pe stativ mobil;

- Varianta integrata de atasare cu brat este special proiectata pentru fotoliile de ginecologie marca Euroclinic (Suprema U-500 si Suprema G200);

- Varianta mobila ofera un sistem elegant de suport pe coloana cu roti, astfel incat toate dispozitivele pentru videocolposcopie pot fi montate pe un singur stativ: colposcop, monitor PC cu software, camera video.

mai mult »

  

Arab Health 2016  

Editia din acest an a expozitiei ARAB HEALTH, ce se va desfasura in perioada 25-28 ianuarie 2016 la Dubai International Convention & Exhibition Centre, se anunta a fi, din nou, cel mai mare eveniment medical din Orientul Mijlociu, si al doilea ca amploare din lume.

Eyecon Medical

EYECON MEDICAL isi respecta traditia de a se numara printre vizitatorii prezenti la acest eveniment de marca - o participare esentiala pentru compania noastra, pe de o parte pentru conectarea la realitatile industriei medicale si pastrarea nivelului ridicat de specializare si profesionalism, iar pe de alta parte pentru integrarea tendintelor de dezvoltare nationala ale companiei in tendintele internationale.

mai mult »