Eyecon Medical
NEWSLETTER Ianuarie 2017  

Despre noi
Misiunea EYECON MEDICAL este de a asigura prin oferta sa complexa de mobilier medical si spitalicesc confortul dumneavoastra si al pacientilor, la cele mai inalte standarde europene.
Focalizarea interesului companiei EYECON MEDICAL este indreptata catre spitalele de stat si private, catre cabinetele medicale individuale ale medicilor de familie, de medicina muncii sau specialisti, catre clinicile private de dermatologie si cosmetica, chirurgie plastica, ginecologie, ORL, stomatologie, oftalmologie precum si asupra cabinetelor si clinicilor veterinare; putem dota cu mobilier medical si spitalicesc toate spatiile existente, de la sala de asteptare pana la blocul operator. mai mult »

Eyecon Medical

Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Timisoara - Sala Coralis

Eyecon Medical

In prima luna a anului 2017, EYECON MEDICAL a finalizat lucrarile la o noua sala de operatii din cadrul Spitalul Clinic Judetean de Urgenta "Pius Branzeu" din Timisoara. Designul modern, aspectul elegant al salii si, totodata, functionalitatea deosebita a echipamentelor adauga un plus considerabil la calitatea si performanta actului chirurgical.

EYECON MEDICAL a integrat urmatoarele dotari si echipamente in cadrul Salii Coralis a acestui spital:
- Usa automata culisanta, speciala pentru blocul operator;
- Pendant pentru distributia gazelor medicale si a curentului electric;
- Consola de perete pentru distributia gazelor medicale si a curentului electric;
- Lampa scialitica LED, cu doua cupole, 160.000 + 160.000 lux;
- Lampi UV.

mai mult »

  

Spitalul de Psihiatrie Cronici Siret

Eyecon Medical

Spitalul de Psihiatrie Cronici Siret, judetul Suceava, are ca pacienti permanenti o mare parte dintre cei internati in fostul spital de psihiatrie infantila din Siret, infiintat in 1967, cel mai mare spital de acest gen din Romania. De-a lungul timpului a gazduit peste 2000 de copii si tineri.

In luna decembrie 2016 si luna ianuarie 2017, EYECON MEDICAL a livrat un numar considerabil de paturi de salon pentru doua sectii ale acestui spital, in cadrul unui proiect de modernizare ce este in curs de desfasurare in mai multe pavilioane ale acestei institutii.

mai mult »

  

Arab Health Dubai 2017  

Expozitia si Congresul ARAB HEALTH 2017, cel mai amplu eveniment medical din Orientul Mijlociu, si-a deschis portile din 30 ianuarie la Centrul Expozitional International din Dubai, pana in 2 februarie.
Ca in fiecare an, echipa de management a companiei EYECON MEDICAL se numara printre vizitatorii profesionali ai expozitiei Arab Health. Prezenta noastra acolo, alaturi de liderii din domeniul echipamentelor medicale, garanteaza calitatea si inalta tehnologie a produselor pe care le oferim clientilor nostri.

mai mult »