Eyecon Medical
NEWSLETTER Ianuarie 2018  

Despre noi
Misiunea EYECON MEDICAL este de a asigura prin oferta sa complexa de mobilier medical si spitalicesc confortul dumneavoastra si al pacientilor, la cele mai inalte standarde europene.
Focalizarea interesului companiei EYECON MEDICAL este indreptata catre spitalele de stat si private, catre cabinetele medicale individuale ale medicilor de familie, de medicina muncii sau specialisti, catre clinicile private de dermatologie si cosmetica, chirurgie plastica, ginecologie, ORL, stomatologie, oftalmologie precum si asupra cabinetelor si clinicilor veterinare; putem dota cu mobilier medical si spitalicesc toate spatiile existente, de la sala de asteptare pana la blocul operator. mai mult »

Eyecon Medical

Institutul National de Boli Infectioase "Prof. Dr. Matei Bals"

Eyecon Medical

La sfarsitul anului 2017, EYECON MEDICAL a livrat si instalat un nou echipament in cadrul Institutului National de Boli Infectioase "Prof. Dr. Matei Bals".
Este vorba de fotoliul ORL FUTURA EVO marca EUROCLINIC, produs in Italia, un fotoliu de ultima generatie cu actionare integral electrica pentru toate sectiunile si cu pedala de control wireless.

mai mult »

  

Fotoliu ORL profesional pentru pacient FUTURA EVO

Eyecon Medical

- Model de ultima generatie, cu actionare integral electrica pentru toate sectiunile;
- Cu maxima ergonomie si design multifunctional, ideal pentru cabinetele specializate;
- Dotat cu 4 motoare Linak ce permit miscarea independeta pentru fiecare dintre sectiunile fotoliului (spatar, sezut pana in pozitia Trendelenburg, suport picioare), inclusiv miscarea pe inaltime;
- Sezutul are posibilitate de rotire 360°, cu mecanism de blocare cu maneta laterala;
- Controlul tuturor miscarilor fotoliului se face de la un panou de comanda multifunctional (pedala wireless, optional) cu posibilitate de memorare a 4 pozitii de lucru, dintre care o pozitie pentru asezarea/ridicarea pacientului de pe scaun.

mai mult »

  

Patut nou-nascuti Tiny!  

TINY este noul model al patutului pentru nou-nascuti de la FAVERO, mai practic si mai elegant, avand inaltime ajustabila si design modernizat.


Beneficii oferite:
- manevrabilitate excelenta
- siguranta si confort crescute
- placut la atingere si foarte usor de curatat
- include saltea cu husa lavabila


mai mult »