Eyecon Medical
NEWSLETTER iulie 2011  

Despre noi
Misiunea EYECON MEDICAL este de a asigura prin oferta sa complexa de mobilier medical si spitalicesc confortul dumneavoastra si al pacientilor, la cele mai inalte standarde europene.
Focalizarea interesului companiei EYECON MEDICAL este indreptata catre cabinetele medicale individuale ale medicilor de familie, de medicina muncii sau specialisti, catre clinicile private de dermatologie si cosmetica, chirurgie plastica, ginecologie, ORL, stomatologie, oftalmologie, catre cabinetele si clinicile veterinare precum si asupra spitalelor de stat si private, putand dota cu mobilier medical si spitalicesc toate spatiile existente, de la sala de asteptare pana la blocul operator. mai mult »

Eyecon Medical

Noua Consola Nassetti - INTENSE

Eyecon Medical

Consola cap-pat INTENSE este inclusa in gama de produse Nassetti din luna martie 2011. Aceasta este destinata saloanelor de terapie intensiva si saloanelor de ingrijire pacienti.

Caracteristici:

  • Suprafete netede si igienice;
  • Structura usoara din aluminiu extrudat;
  • Poate fi montata orizontal sau vertical;
  • Acces complet la toate elementele interioare ale unitului prin indepartarea capacului;
  • Laterale din ABS;
  • Sistem modular. Compartimente separate pentru gaze medicale si componentele electrice;
  • Pentru proiecte speciale, consola poate fi realizata si pe alte dimensiuni.

mai mult »

  

Conectare Catalog SEAP

Eyecon Medical

Pentru a va simplifica metoda de achizitie directa a echipamentelor de care aveti nevoie, fara sa fiti nevoiti sa asteptati saptamani intregi pana la livrarea produsului, va sugeram sa intrati pe site-ul:

www.e-licitatie.ro

Aici puteti vizualiza echipamentele aflate in stocul Eyecon Medical, echipamente ce va pot fi livrate in scurt timp de la incheierea procedurii de cumparare directa.
Pentru a intra pe catalogul nostru on-line, trebuie sa aveti un cont de utilizator si sa urmati urmatoarele etape:
1. Apasati pe "Acces in sistem";
2. Completati casutele "Cont utilizator" si "Parola" cu datele dumneavoastra;
3. Intrati in bara de sus in "Proceduri de atribuire" - "Cumparari directe";
4. Pentru a vizualiza catalogul de produse intrati in "Catalog de produse/servicii/lucrari";
5. Completati in casuta "Ofertant" - EYECON MEDICAL.

  

Spitalul CAROL DAVILA  

Spitalul clinic de nefrologie Dr. Carol Davila este un spital cu traditie, aflat in mijlocul Capitalei. Acesta este concentrat pe nefrologie, insa se stie ca este o necesitate majora ca in nefrologie sa fie alaturi specialitati chirurgicale cum ar fi urologia, chirurgia generala, chirurgia endocrinologica, chirurgia vasculara.

Eyecon Medical

Pentru a oferi servicii de cea mai buna calitate, renovarea corpului principal de cladire a fost o prioritate pentru conducerea spitalului, astfel EYECON MEDICAL a livrat Spitalului "Dr. Carol Davila" o gama variata de echipamente, din care mentionam: compartimentare sala de operatie, masa de operatie profesionala cu 6 sectiuni, sistem de iluminare chirurgical profesional, autoclav, paturi pre / post operator, mobilier pentru spatiul administrativ, etc.
mai mult »