Eyecon Medical
NEWSLETTER iulie 2012  

Despre noi
Misiunea EYECON MEDICAL este de a asigura prin oferta sa complexa de mobilier medical si spitalicesc confortul dumneavoastra si al pacientilor, la cele mai inalte standarde europene.
Focalizarea interesului companiei EYECON MEDICAL este indreptata catre spitalele de stat si private, catre cabinetele medicale individuale ale medicilor de familie, de medicina muncii sau specialisti, catre clinicile private de dermatologie si cosmetica, chirurgie plastica, ginecologie, ORL, stomatologie, oftalmologie precum si asupra cabinetelor si clinicilor veterinare; putem dota cu mobilier medical si spitalicesc toate spatiile existente, de la sala de asteptare pana la blocul operator. mai mult »

Eyecon Medical

Biserica Sfantul Ioan Botezatorul - Frigider mortuar Angelantoni

Eyecon Medical

In 2008 Biserica Sfantul Ioan Botezatorul din Bucuresti a intrat intr-un amplu program de reabilitare si renovare; in incinta curtii s-a construit o casa sociala, in sprijinul persoanelor defavorizate social. De asemenea, s-a construit si o capela mortuara indispensabila cerintelor actuale.

Eyecon Medical a livrat si instalat in capela bisericii, prin intermediul sponsorizarii efectuate de firma Recon & Doje, un frigider mortuar cu 2 locuri. mai mult »

  

Aparat anestezie + monitor pacient Morpheus M Siare

Eyecon Medical

Aparat de anestezie pentru adulti, copii si nou nascuti.

Destinat pentru administrarea de amestecuri de Oxigen - Aer - Protoxid de azot - Halotan - Enfluran - Isofluran - Sevofluran - Desfluran.

Configuratie:
- structura: aliaj din aluminiu si plastic termoformat;
- sistem mecanic de mixare a gazelor (Aer, O2, N2O);
- modul de valve de monitorizare si control, precum si compartiment 1 kg pentru filtrare CO2, sterilizabil, cu cuplare rapida (permite inlocuirea acesteia chiar si in timpul interventiei);
- modalitati de ventilatie: MANUAL, VC-VAV, APCV, SPONT, SIMV+PS (volumetric), PCV-TV, PSV, APNOEA BACK-UP.
mai mult »

  

Oferta speciala   

Discount 30%

Pat spital cu 4 sectiuni, cu capete din ABS - 100007 SPP Medical ExportEyecon Medical

Configuratie:

- 4 sectiuni;
- spatar cu inaltime ajustabila cu manivela la picioarele patului;
- structura din otel rectangular 50x40 mm;
- capete pat din ABS;
- mobil, cu 4 roti: 2 fixe, 2 cu sistem de franare.

mai mult »