Eyecon Medical
NEWSLETTER iulie 2013  

Despre noi
Misiunea EYECON MEDICAL este de a asigura prin oferta sa complexa de mobilier medical si spitalicesc confortul dumneavoastra si al pacientilor, la cele mai inalte standarde europene.
Focalizarea interesului companiei EYECON MEDICAL este indreptata catre spitalele de stat si private, catre cabinetele medicale individuale ale medicilor de familie, de medicina muncii sau specialisti, catre clinicile private de dermatologie si cosmetica, chirurgie plastica, ginecologie, ORL, stomatologie, oftalmologie precum si asupra cabinetelor si clinicilor veterinare; putem dota cu mobilier medical si spitalicesc toate spatiile existente, de la sala de asteptare pana la blocul operator.
mai mult »

Eyecon Medical

Congresul Societatii Romano-Germane de Obstetrica Ginecologie

Eyecon Medical

Editia a IX-a a Congresului Societatii Romano-Germane de Obstetrica Ginecologie ce s-a desfasurat in perioada 4-6 iulie 2013 la Timisoara s-a bucurat de participarea a peste 120 de specialisti romani si germani, ce au avut astfel ocazia de a impartasi experienta, teoretica si practica, in acest domeniu ce solicita o permanenta formare si perfectionare.

EYECON MEDICAL a avut o prezenta adecvata nivelului stiintific al acestui eveniment, prin prezentarea fotoliului ginecologic Gynex 3 - un produs ce se remarca atat prin functionalitate, cat si prin trasaturi estetice deosebite, si a troliului de urgente GAL850-E - un dispozitiv cu multiple functionalitati si accesorii.

mai mult »

  

Cabinetul stomatologic DENT ESTET - Unit stomatologic FRIEND UP

Eyecon Medical

DENT ESTET este un brand recunoscut in Bucuresti si in intreaga tara pentru tipul si calitatea serviciilor oferite inca din 1999: servicii stomatologice premium, aliniate la standardele internationale. Inovatia este motorul acestui brand, astfel ca tehnologia de ultima ora, certificarile anuale ale echipei de specialisti pregatiti la cel mai inalt nivel si serviciile premium au garantat stabilitatea si performanta de-a lungul anilor.

EYECON MEDICAL a dotat unul dintre cabinetele DENT ESTET cu un unit stomatologic Swident, cu parametri exceptionali de functionare si calitate europeana recunoscuta. Unitul stomatologic Friend Up reuneste multiple solutii intr-un singur dispozitiv: performanta, ergonomie, igiena, calitate, fiabilitate si siguranta.

mai mult »

  

Oferta speciala  

Discount 30% Troliu urgente GAL850-E

Eyecon Medical

- structura din aluminiu anodizat cu panouri din ABS termoformat, cu dimensiunile 90 x 60 x 115h cm
- blat superior din otel inoxidabil
- suport pentru monitor
- 5 sertare cu separatoare modulare, sine silentioase si inchidere centralizata
- doua recipiente din ABS cu capac pentru deseuri
- suport pentru solutii perfuzabile
- suport pentru flacoane

mai mult »