Eyecon Medical
NEWSLETTER Iulie 2015  

Despre noi
Misiunea EYECON MEDICAL este de a asigura prin oferta sa complexa de mobilier medical si spitalicesc confortul dumneavoastra si al pacientilor, la cele mai inalte standarde europene.
Focalizarea interesului companiei EYECON MEDICAL este indreptata catre spitalele de stat si private, catre cabinetele medicale individuale ale medicilor de familie, de medicina muncii sau specialisti, catre clinicile private de dermatologie si cosmetica, chirurgie plastica, ginecologie, ORL, stomatologie, oftalmologie precum si asupra cabinetelor si clinicilor veterinare; putem dota cu mobilier medical si spitalicesc toate spatiile existente, de la sala de asteptare pana la blocul operator. mai mult »

Eyecon Medical

Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii "Grigore Alexandrescu" Bucuresti

Eyecon Medical

Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii "Grigore Alexandrescu" din Bucuresti este cel mai vechi spital pentru copii din Romania, dat in folosinta in anul 1886. In spital functioneaza 10 sectii clinice si numeroase compartimente medicale, 19 departamente insotitoare si 17 ambulatorii de specialitate.

EYECON MEDICAL va derula in cadrul acestui spital un proiect de reabilitare ce include furnizarea, instalarea, punerea in functiune si service-ul in perioada de garantie a echipamentelor pentru saloanele postoperator si ATI, precum si a mobilierului medical si a echipamentelor pentru diagnosticare.

mai mult »

  

Institutul pt. Ocrotirea Mamei si Copilului "Prof. Dr. A. Rusescu" Bucuresti

Eyecon Medical

Institutul pentru Ocrotirea Mamei si Copilului "Prof. Dr. A. Rusescu" (IOMC) din Bucuresti a fost infiintat in urma cu peste jumatate de secol, fiind in prezent recunoscut ca o unitate ce ofera asistenta medicala zi si noapte, in cadru spitalicesc si ambulatoriu.

EYECON MEDICAL este promotorul unui amplu proiect de reabilitare si modernizare ce se va desfasura in aceasta unitate medicala incepand din vara anului 2015, urmand sa furnizeze si sa instaleze un numar de peste 30 de echipamente specializate ale producatorilor cu care are parteneriate consacrate.

mai mult »

  

OFERTA PROMOTIONALA  

Acum este momentul oportun sa achizitionati aparatura medicala de calitate europeana la preturi promotionale!

Eyecon Medical

% Studiati OFERTA NOASTRA generoasa si alegeti dintre produsele aflate in stoc: aparatura, mobilier, accesorii pentru diverse specialitati si arii de utilizare, acum cu DISCOUNT suplimentar!

mai mult »