Eyecon Medical
NEWSLETTER Iulie 2017  

Despre noi
Misiunea EYECON MEDICAL este de a asigura prin oferta sa complexa de mobilier medical si spitalicesc confortul dumneavoastra si al pacientilor, la cele mai inalte standarde europene.
Focalizarea interesului companiei EYECON MEDICAL este indreptata catre spitalele de stat si private, catre cabinetele medicale individuale ale medicilor de familie, de medicina muncii sau specialisti, catre clinicile private de dermatologie si cosmetica, chirurgie plastica, ginecologie, ORL, stomatologie, oftalmologie precum si asupra cabinetelor si clinicilor veterinare; putem dota cu mobilier medical si spitalicesc toate spatiile existente, de la sala de asteptare pana la blocul operator. mai mult »

Eyecon Medical

Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Oradea

Eyecon Medical

In compartimentul ORL al Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Oradea a inceput recent un amplu proces de reabilitare, ca parte a dezvoltarii si modernizarii ce sunt foarte necesare si se doresc a fi realizate in intreaga sectie. Eforturile si contributia colectivului de medici ai acestui departament au fost esentiale, iar rezultatul concret se afla deja in folosul pacientilor.
In cadrul acestui departament functioneaza si Centrul National de Inginerie Biomedicala.

Este vorba despre noul unit ORL achizitionat in luna iulie 2017, OTOCOMPACT Professional, unit pe care compania EYECON MEDICAL l-a furnizat spitalului, asigurand totodata instalarea si punerea lui in functiune, astfel incat intreaga echipa medicala sa simta beneficiile acestui echipament modern si performant, de productie italieneasca.

mai mult »

  

Spitalul Premiere Timisoara

Eyecon Medical

Conditiile de tratament si cazare, impreuna cu serviciile medicale asigurate pacientilor, clasifica SPITALUL PREMIERE, in acest moment, drept unitatea medicala cu cel mai ridicat standard din vestul tarii in domeniul Obstetricii si Ginecologiei.

EYECON MEDICAL a contribuit la redeschiderea acestui spatiu spitalicesc si la imbunatatirea conditiilor oferite pacientilor, prin asigurarea urmatoarelor echipamente:
- sisteme performante de incalzire a pacientului;
- sisteme de purificare si microfiltrare a apei;
- accesorii pentru instalatia de gaze medicale;
- revizia intregii instalatii de gaze medicale.

mai mult »

  

Sisteme de imobilizare  


Sisteme imobilizare

mai mult »