Eyecon Medical
NEWSLETTER iunie 2011  

Despre noi
Misiunea EYECON MEDICAL este de a asigura prin oferta sa complexa de mobilier medical si spitalicesc confortul dumneavoastra si al pacientilor, la cele mai inalte standarde europene.
Focalizarea interesului companiei EYECON MEDICAL este indreptata catre cabinetele medicale individuale ale medicilor de familie, de medicina muncii sau specialisti, catre clinicile private de dermatologie si cosmetica, chirurgie plastica, ginecologie, ORL, stomatologie, oftalmologie, catre cabinetele si clinicile veterinare precum si asupra spitalelor de stat si private, putand dota cu mobilier medical si spitalicesc toate spatiile existente, de la sala de asteptare pana la blocul operator. mai mult »

Eyecon Medical

OTORAY Tomografie computerizata cu fascicule conice (CBCT)

Eyecon Medical

"OtoRay" este un sistem de tomografie special pentru domeniul ORL care se bazeaza pe un detector de ultima generatie: un intensificator de imagini ale campurilor variabile, oferind un contrast maxim si o definire de cea mai buna calitate in reconstructia tri-dimensionala cu o doza minima de raze X.

Pacientul se poate intinde si relaxa pe pat, fara a genera un camp vizual, trecand prin aceasta procedura rapid, fara niciun disconfort. Dupa captarea imaginii cu ajutorul detectorului de 6" prin rotirea partiala in jurul pacientului a sistemului de detectare a sursei, "OtoRay" realizeaza reconstructia volumetrica cu o precizie maxima, independent de orientarea sa.
mai mult »

  

EXPOMEDIKA BUCURESTI

Eyecon Medical

Evenimentul dedicat industriei medicale din Romania, ExpoMedika, s-a desfasurat in perioada 02 - 04 Iunie 2011 in incinta Palatului Parlamentului din Bucuresti.

Noi, EYECON MEDICAL, am expus in standul expozitional produsele reprezentative ale urmatorilor producatori: ACEM, Casaluci Giuliano, Delta P, Euroclinic, Favero, Meccanottica Mazza, Medical Export, Nassetti, Nuova BN, SHD (Sorima Hospital Development), Trilux.
mai mult »

  

Maternitatea Polizu  

Maternitatea Polizu din Bucuresti ofera servicii medicale complexe de ginecologie, neonatologie, obstetrica-ginecologie septica, radiologie si imagistica medicala, anatomie patologica si ATI.

Eyecon Medical

EYECON MEDICAL a furnizat spitalului urmatoarele echipamente pentru nou-nascuti: patuturi NIDO cu saltea incalzita, lampa dubla fototerapie si incalzire radianta MIZAR, unit de infasat nou-nascut, cu sistem de cantarire si lavoar.
mai mult »