Eyecon Medical
NEWSLETTER iunie 2012  

Despre noi
Misiunea EYECON MEDICAL este de a asigura prin oferta sa complexa de mobilier medical si spitalicesc confortul dumneavoastra si al pacientilor, la cele mai inalte standarde europene.
Focalizarea interesului companiei EYECON MEDICAL este indreptata catre cabinetele medicale individuale ale medicilor de familie, de medicina muncii sau specialisti, catre clinicile private de dermatologie si cosmetica, chirurgie plastica, ginecologie, ORL, stomatologie, oftalmologie, catre cabinetele si clinicile veterinare precum si asupra spitalelor de stat si private, putand dota cu mobilier medical si spitalicesc toate spatiile existente, de la sala de asteptare pana la blocul operator. mai mult »

Eyecon Medical

Centrul Medical Policlinico di Monza

Eyecon Medical

Centrul Policlinico di Monza aduce in Romania conceptul italian de structura spitaliceasca privata acreditata, oferind servicii medicale complete.

EYECON MEDICAL asigura sistemul de distributie al gazelor medicale (oxigen, vacuum, aer comprimat medical, aer comprimat chirurgical, protoxid de azot, evacuare gaze anestezice), sistemul de distributie pentru aerul tehnic, doua statii centrale de sterilizare, fiecare formata din: 2 autoclave, 2 masini de spalat intrumente, curatator ultrasunete, mobilier sterilizare, statie de osmoza inversa pentru apa demineralizata, respectiv doua autoclave independente pentru zone specifice.
mai mult »

  

Troliu medicamente Practidose

Eyecon Medical

Troliu pentru distribuirea zilnica a medicamentelor cu dozator de pastile sau cu container personalizat.

Troliul de medicamente se poate personaliza in functie de necesitate, avand la dispozitie o gama diversificata de containere si accesorii.

Beneficii:
- utilizare optima a spatiului;
- structura usoara si robusta pentru o manevrare usoara;
- fabricat din material rezistent la coroziune si la produse de dezinfectat;
- usa glisanta detasabila, pentru o curatare mai usoara;
- blocabil cu cheie sau cu cod electronic.
mai mult »

  

Congresul ORL Tg Mures  

Congresul Societatii Romane / Balcanice de ORL si Chirurgie Cervicofaciala a fost organizat in perioada 8-12 iunie 2012 la Targu Mures de Societatea Romana de Otorinolaringologie si Chirurgie Cervico-Faciala in colaborare cu Societatea Balcanica de Otorinolaringologie si Chirurgie Cervico-Faciala impreuna cu Colegiul Medicilor din Romania.


Eyecon Medical

Compania EYECON MEDICAL a fost prezenta la eveniment, ocazie cu care a expus:
- unitul ORL OTOCOMPACT STEEL
- scaunul ORL pentru pacienti OTO/PV PROFESSIONAL.

mai mult »