Eyecon Medical
NEWSLETTER iunie 2013  

Despre noi
Misiunea EYECON MEDICAL este de a asigura prin oferta sa complexa de mobilier medical si spitalicesc confortul dumneavoastra si al pacientilor, la cele mai inalte standarde europene.
Focalizarea interesului companiei EYECON MEDICAL este indreptata catre spitalele de stat si private, catre cabinetele medicale individuale ale medicilor de familie, de medicina muncii sau specialisti, catre clinicile private de dermatologie si cosmetica, chirurgie plastica, ginecologie, ORL, stomatologie, oftalmologie precum si asupra cabinetelor si clinicilor veterinare; putem dota cu mobilier medical si spitalicesc toate spatiile existente, de la sala de asteptare pana la blocul operator.
mai mult »

Eyecon Medical

WEST CLINIQUE Braila

Eyecon Medical

WEST CLINIQUE - BRAILA este o clinica multidisciplinara ce asigura, intr-o singura locatie, servicii medicale private de tratament si diagnostic, cu toate circuitele si dotarile necesare pentru o multitudine de specialitati, in conditii de maxima eficienta, calitate si grija pentru pacient, cu dotari medicale la standarde europene si cu un deosebit profesionalism din partea angajatilor.

EYECON MEDICAL a dotat clinica cu urmatoarele echipamente: unit ORL, fotoliu OTO P/V Professional, fotoliu ginecologic, scaun pentru recoltari, paturi de salon, lampi de examinare, trolii din inox pentru instrumentar, colposcop, trolii pentru medicatie, negatoscop, taburete pentru specialist.
mai mult »

  

EVENIMENTE semestrul I, 2013

Eyecon Medical

Prima parte a anului 2013 a fost caracterizata de un calendar presarat de evenimente in tara si in strainatate, la care EYECON MEDICAL a participat sub diverse forme (expozant, sponsor, invitat-vorbitor, vizitator) pentru a fi mereu in sfera de vizibilitate a specialistilor din domeniul medical, atat din sectorul privat, cat si din sectorul public.

In Romania, EYECON MEDICAL a participat la targuri, expozitii, congrese si conferinte, unde a putut sa isi promoveze cu succes porfoliul sau complex, punand accent pe calitatea echipamentelor si a serviciilor, profesionalismul echipei si, nu in ultimul rand, proiectele realizate: Rommedica, Formare Avansata in Oncogenetica, Management Medical Modern "Spitale Publice", Congresul National SRATI, Congresul National de Medicina Legala, Conferinta Nationala de Chirurgie, Management Medical Modern "Spitale Private", Conferinta Nationala de ORL.
mai mult »

  

Consola OKI CIELO  

Dispozitiv suspendat, creat special pentru saloanele de Terapie Intensiva, unde necesarul de prize electrice si iesiri pentru gaze este mult sporit, concomitent cu necesarul de spatiu pentru alte dispozitive medicale si accesorii.


Eyecon Medical

Configuratie flexibila si versatila, prin adaptarea la diverse cerinte a urmatorilor parametri: lungime, numarul si componenta troliilor, numarul si tipurile de iesiri pentru gaze, conexiuni electrice si de telecomunicatii, design si culoare.

mai mult »