Eyecon Medical
NEWSLETTER iunie 2014  

Despre noi
Misiunea EYECON MEDICAL este de a asigura prin oferta sa complexa de mobilier medical si spitalicesc confortul dumneavoastra si al pacientilor, la cele mai inalte standarde europene.
Focalizarea interesului companiei EYECON MEDICAL este indreptata catre spitalele de stat si private, catre cabinetele medicale individuale ale medicilor de familie, de medicina muncii sau specialisti, catre clinicile private de dermatologie si cosmetica, chirurgie plastica, ginecologie, ORL, stomatologie, oftalmologie precum si asupra cabinetelor si clinicilor veterinare; putem dota cu mobilier medical si spitalicesc toate spatiile existente, de la sala de asteptare pana la blocul operator. mai mult »

Eyecon Medical

Elicopter utilat pentru transportul medical de urgenta din Republica Moldova

Eyecon Medical

In luna iulie, in Republica Moldova va avea loc primul transport medical de urgenta cu elicopterul, dupa o pauza de 21 de ani. Elicopterul militar, reutilat si transformat intr-un aparat de zbor sanitar, va fi gestionat de spitalul de urgenta din capitala si va putea asigura asistenta medicala completa in timpul transportului pacientilor din tara catre spitalele din Chisinau.

EYECON MEDICAL a utilat aceasta ambulanta aeriana cu urmatoarele echipamente specializate: defibrilator, ventilator, injectomat, infuzomat, aspirator electric pentru urgenta, geanta pentru prim-ajutor, console pentru gaze medicale, oxigenator.

mai mult »

  

Congresul de Cataracta si Chirurgie Refractiva Bucuresti

Eyecon Medical

In perioada 20-22 iunie 2014 s-a desfasurat la Bucuresti Primul Congres de Cataracta si Chirurgie Refractiva - un eveniment stiintific dedicat unei microspecialitati cu aplicabilitate tot mai larga in tara noastra.

EYECON MEDICAL a participat la acest eveniment pentru a veni in intampinarea specialistilor din acest domeniu si pentru a arata ca experienta si inalta calificare, sustinute de tehnologia avansata si calitativa pe care o punem la dispozitie, au ca rezultat sigur reusita unui act medical performant.

mai mult »

  

Echipamente masurare  

seca - echipamente de masurare de inalta precizie


Eyecon Medical

Echipamentele seca sunt fie digitale, fie mecanice, standard sau bariatrice, ofera mobilitate in utilizare, pot transmite wireless datele inregistrate, functioneaza cu adapator sau baterie, asigura graficul medical al pacientului in format electronic.

Parametrii masurati sunt: masa, lungime, circumferinta, index masa corporala si impedanta bioelectrica.

mai mult »