Eyecon Medical
NEWSLETTER Iunie 2015  

Despre noi
Misiunea EYECON MEDICAL este de a asigura prin oferta sa complexa de mobilier medical si spitalicesc confortul dumneavoastra si al pacientilor, la cele mai inalte standarde europene.
Focalizarea interesului companiei EYECON MEDICAL este indreptata catre spitalele de stat si private, catre cabinetele medicale individuale ale medicilor de familie, de medicina muncii sau specialisti, catre clinicile private de dermatologie si cosmetica, chirurgie plastica, ginecologie, ORL, stomatologie, oftalmologie precum si asupra cabinetelor si clinicilor veterinare; putem dota cu mobilier medical si spitalicesc toate spatiile existente, de la sala de asteptare pana la blocul operator. mai mult »

Eyecon Medical

IMSP Asociatia Medicala Teritoriala Buiucani, Chisinau, Republica Moldova

Eyecon Medical

IMSP Asociatia Medicala Teritoriala (AMT) Buiucani din Chisinau, Republica Moldova, este o institutie ce acorda asistenta medicala profilactica si curativ-diagnostica. Structura acestei institutii cuprinde 4 blocuri - un Centru Consultativ si 3 Centre ale Medicilor de Familie. Asistenta medicala specializata se acorda pentru 22 de specialitati si are atasate 4 Centre de Sanatate.

EYECON MEDICAL a dotat centrele AMT Buiucani cu 10 scaune profesionale de recoltare ce vor servi institutiei si pacientilor, alaturi de profesionalismul personalului, pentru acordarea asistentei medicale de inalta calitate.

mai mult »

  

Unit ORL OTOCOMPACT PROFESSIONAL, Euroclinic

Eyecon Medical

Unit compact, ergonomic si independent, mobil pe 6 roti antistatice pivotante, prevazut cu sistem electronic controlat prin micro-procesor. Structura metalica usoara din otel, acoperita in camp electrostatic cu pulberi epoxidice, este extrem de rezistenta la agenti chimici si uzura extrema, cu un aspect profesional placut.

Echipare standard:
- Brat articulat cu consola de sustinere pana la 4 piese de mana si display electronic;
- Suport pentru lampa Clar cu intrerupator si dimmer;
- Sistem de aspiratie chirurgicala;
- Sistem de insuflare / pulverizare;
- Consola electronica prevazuta cu display pentru monitorizarea si reglarea sistemelor si accesoriilor unitului.

mai mult »

  

OFERTA PROMOTIONALA  

Acum este momentul oportun sa achizitionati aparatura medicala de calitate europeana la preturi promotionale!

Eyecon Medical

% Studiati OFERTA NOASTRA generoasa si alegeti dintre produsele aflate in stoc: aparatura, mobilier, accesorii pentru diverse specialitati si arii de utilizare, acum cu DISCOUNT suplimentar!

mai mult »