Eyecon Medical
NEWSLETTER Iunie 2016  

Despre noi
Misiunea EYECON MEDICAL este de a asigura prin oferta sa complexa de mobilier medical si spitalicesc confortul dumneavoastra si al pacientilor, la cele mai inalte standarde europene.
Focalizarea interesului companiei EYECON MEDICAL este indreptata catre spitalele de stat si private, catre cabinetele medicale individuale ale medicilor de familie, de medicina muncii sau specialisti, catre clinicile private de dermatologie si cosmetica, chirurgie plastica, ginecologie, ORL, stomatologie, oftalmologie precum si asupra cabinetelor si clinicilor veterinare; putem dota cu mobilier medical si spitalicesc toate spatiile existente, de la sala de asteptare pana la blocul operator. mai mult »

Eyecon Medical

Targa pentru urgente H-PLUS

Eyecon Medical

Solutia ideala atat pentru transportul pacientilor, cat si pentru procedurile terapeutice, in mod special pentru situatii de urgenta si prim-ajutor, aceasta targa usureaza in mod real munca personalului medical

Caracteristici:
- Greutate redusa, durabilitate, usor de igienizat;
- Sistem special pentru impingere facila;
- Coloana telescopica pentru ajustarea inaltimii;
- Manere de impingere si laterale rabatabile;
- Ajustarea oleodinamica a spatarului;
- Cadru cu 2 sau 3 sectiuni din HPL radiotransparent;
- Roti de 200 mm usor curatabile, cu sistem de blocare central si directional.

mai mult »

  

Spitalul Clinic Municipal de Urgenta Timisoara

Eyecon Medical

Spitalul Clinic Municipal de Urgenta Timisoara este o unitate de referinta in zona de vest a tarii datorita faptului ca aici se asigura servicii medicale de inalta calitate pe linia preventiei, diagnosticului si tratamentului.

In luna iunie 2016, EYECON MEDICAL a livrat in cadrul UNITATII DE PRIMIRI URGENTE a Spitalului Clinic Municipal de Urgenta Timisoara o baterie de 8 targi profesioniste pentru pacienti, productie italiana, ca parte a procesului de reabilitare pe care il parcurge aceasta sectie clinica a spitalului.

mai mult »

  

Surse de Finantare  

In luna iunie au fost organizate conferintele Surse de Finantare pentru Sectorul Medical in Bucuresti, Iasi si Constanta.

Eyecon Medical

EYECON MEDICAL a participat la aceste conferinte in dubla calitate: ca sponsor si, mai ales, ca partener principal intr-unul dintre cele mai indraznete proiecte realizate in Romania chiar in anul 2016, cu fonduri europene. Este vorba de UNITATEA DE ASISTENTA MATERNO-FETALA DE EXCELENTA din cadrul Spitalului Clinic de Obstetrica si Ginecologie "Polizu" din Bucuresti, un proiect de succes de la concept si pana la implementare si functionare.

mai mult »