Eyecon Medical
NEWSLETTER Iunie 2017  

Despre noi
Misiunea EYECON MEDICAL este de a asigura prin oferta sa complexa de mobilier medical si spitalicesc confortul dumneavoastra si al pacientilor, la cele mai inalte standarde europene.
Focalizarea interesului companiei EYECON MEDICAL este indreptata catre spitalele de stat si private, catre cabinetele medicale individuale ale medicilor de familie, de medicina muncii sau specialisti, catre clinicile private de dermatologie si cosmetica, chirurgie plastica, ginecologie, ORL, stomatologie, oftalmologie precum si asupra cabinetelor si clinicilor veterinare; putem dota cu mobilier medical si spitalicesc toate spatiile existente, de la sala de asteptare pana la blocul operator. mai mult »

Eyecon Medical

Universitatea Tehnica a Moldovei

Eyecon Medical

Departamentul Microelectronica si Inginerie Biomedicala din cadrul Universitatii Tehnice a Moldovei dispune de platforme didactice si stiintifice dotate cu dispozitive moderne, echipamente, aparate electronice de masurare, sisteme cu microprocesoare, etc.
In cadrul acestui departament functioneaza si Centrul National de Inginerie Biomedicala.

In luna iunie 2017, EYECON MEDICAL a furnizat acestui departament universitar de inginerie biomedicala urmatoarele echipamente:

- Ventilator Sirio S2T;

- Electrocauter Surtron 200;

- Defibrilator Innomed Aid 360B.

mai mult »

  

Congresul Societatii Romane de Cataracta si Chirurgie Refractiva

Eyecon Medical

In perioada 22-25 iunie 2017, EYECON MEDICAL a participat la al IV-lea Congres al Societatii Romane de Cataracta si Chirurgie Refractiva cu participare internationala, reunit cu Conferinta Anuala a Societatii Romane de Retina, ce s-a desfasurat pe malul Marii Negre, la Eforie Nord.

EYECON MEDICAL a participat la acest eveniment din doua motive principale.
In primul rand, domeniul oftalmologiei este un domeniu pentru care compania noastra are un interes aparte, cu premise deosebite in realizarea unor proiecte foarte reusite.
In al doilea rand, in portofoliul companiei noastre, mesele oftalmologice de operatie de productie germana ocupa un loc preferential, datorita beneficiilor multiple pe care le aduc pentru pacient, pentru chirurg si pentru asistent.

mai mult »

  

Sistemul DualCap® 

Inainte de aparitia DualCap® nu exista nicio modalitate sigura de a dezinfecta perfuzorul fara riscul de a introduce alcoolul izopropilic in sistemul venos. Alcoolul izopropilic este toxic si poate da reactii adverse in contact cu medicatia aflata pe linie. Singura romandare pentru a fi protejat perfuzorul este capacul steril. Insa, desi steril, acest capac nu dezinfecteaza perfuzorul, iar pacientul este supus riscului infectiilor intraspitalicesti.

DualCap® a dezvoltat doua tipuri de capace dezinfectante pentru a fi folosite la punctele de acces si la perfuzoarele din sistemele intravenoase. Fiecare capac contine 70% alcool isopropilic care dezinfecteaza punctul de acces, eliminand cei mai comuni microbi implicati in infectiile ce au ca punct de acces cateterele.
Sistemul DualCap

Studiile efectuate au demonstrat o scadere cu pana la 46% a infectiilor intravenoase la pacientii din unitatile spitalicesti in care s-au utilizat dispozitivele dezinfectante DualCap®.

mai mult »