Eyecon Medical
NEWSLETTER mai 2011  

Despre noi
Misiunea EYECON MEDICAL este de a asigura prin oferta sa complexa de mobilier medical si spitalicesc confortul dumneavoastra si al pacientilor, la cele mai inalte standarde europene.
Focalizarea interesului companiei EYECON MEDICAL este indreptata catre cabinetele medicale individuale ale medicilor de familie, de medicina muncii sau specialisti, catre clinicile private de dermatologie si cosmetica, chirurgie plastica, ginecologie, ORL, stomatologie, oftalmologie, catre cabinetele si clinicile veterinare precum si asupra spitalelor de stat si private, putand dota cu mobilier medical si spitalicesc toate spatiile existente, de la sala de asteptare pana la blocul operator. mai mult »

Eyecon Medical

CONFERINTA NATIONALA DE CHIRURGIE SIBIU

Eyecon Medical

Va invitam sa ne vizitati in cadrul Conferintei Nationale de Chirurgie, manifestare de excelenta si traditie a chirurgiei romanesti, desfasurata la Sibiu, Hotel Hilton, in perioada 19 - 21 mai 2011.

In paralel, pe toata durata conferintei, se va desfasura expozitia medicala cu echipamente de profil. Aceasta se va tine in Cortul expozitional amplasat in curtea interioara a hotelului Hilton.

Organizatorii evenimentului: Societatea Romana de Chirurgie, Academia de Stiinte Medicale din Romania, Universitatea "Lucian Blaga" Sibiu.
mai mult »

  

CONGRESUL NATIONAL DE MEDICINA LEGALA POIANA BRASOV

Eyecon Medical

In perioada 26 - 28 mai 2011, Consiliul Superior de Medicina Legala si Societatea Romana de Medicina Legala vor organiza in Poiana Brasov, Hotel Rina Vista: Congresul National de Medicina Legala.

Va asteptam in standul EYECON MEDICAL pentru a afla mai multe informatii despre compania noastra si vastul portofoliu de articole promovate.
mai mult »

  

EXPOMEDIKA BUCURESTI

Eyecon Medical

Eyecon Medical

Evenimentul anului 2011, dedicat industriei medicale din Romania, va fi organizat la Palatul Parlamentului din Bucuresti, in perioada 02 - 04 Iunie 2011.

ExpoMedika va fi un eveniment medical international de inalta tinuta profesionala, imbinand conceptul de eveniment expozitional cu cel de conferinte specializate in domeniul medical.

Va invitam sa ne vizitati in standul EYECON MEDICAL pentru a studia impreuna necesitatile dumneavoastra in domeniul echipamentelor medicale specializate, a mobilierului medical si spitalicesc si pentru a va oferi suportul tehnic si informational de care aveti nevoie!
mai mult »

  

Europe Eye Hospital  

In 13 mai a fost inaugurat la Bucuresti Europe Eye Hospital, cel mai mare spital privat de oftalmologie din sud-estul Europei.

Eyecon Medical

Unitatea are o suprafata totala de 10.000 metri patrati, opt sali de operatie si 12 cabinete de consultatii. Spitalul dispune de 30 de camere pentru pacienti, trei saloane VIP si patru saloane postoperatorii.

Centrul medical este dotat cu aparatura de ultima generatie unde se pot realiza toate tipurile de investigatii si tratamente pentru problemele oftalmologice.

EYECON MEDICAL a furnizat spitalului urmatoarele echipamente: instalatie de productie si distributie a gazelor medicale, unituri oftalmologice, mese de operatii oftalmologie, lampa examinare, fotoliu pentru recoltare, scaun transfer pacient, fotoliu pentru transportul pacientilor, paravan medical, vestiar medical, comoda medicala, masa mobila pansamente, troliu mobil pentru pansamente si tratamente medicale.
mai mult »