Eyecon Medical
NEWSLETTER mai 2012  

Despre noi
Misiunea EYECON MEDICAL este de a asigura prin oferta sa complexa de mobilier medical si spitalicesc confortul dumneavoastra si al pacientilor, la cele mai inalte standarde europene.
Focalizarea interesului companiei EYECON MEDICAL este indreptata catre cabinetele medicale individuale ale medicilor de familie, de medicina muncii sau specialisti, catre clinicile private de dermatologie si cosmetica, chirurgie plastica, ginecologie, ORL, stomatologie, oftalmologie, catre cabinetele si clinicile veterinare precum si asupra spitalelor de stat si private, putand dota cu mobilier medical si spitalicesc toate spatiile existente, de la sala de asteptare pana la blocul operator. mai mult »

Eyecon Medical

Centrul de Cardiologie Cardiolife Constanta

Eyecon Medical

In premiera, Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta a incheiat un parteneriat public-privat cu clinica "Cardiolife" din Timisoara pentru deschiderea unui centru de cardiologie interventionala. Centrul de cardiologie interventionala Cardiolife Constanta a fost utilat cu echipamente de ultima generatie, la cele mai inalte standarde actuale.

EYECON MEDICAL a livrat clinicii urmatoarele echipamente: trolii multifunctionale, paturi electrice cu accesorii (Favero - Italia), spalator plosti si urinale cu unitate de golire (Metalarredinox - Italia), lavoar 1 post (Edra Medical - Franta), troliu electrocauter + cos (Gima - Italia), troliu deseuri biologice (Piocomed - Italia), usi manuale batante placate cu HPL (SHD - Italia), mai mult »

  

Congresul SRATI Sinaia 2012

Eyecon Medical

In perioada 16 - 20 mai 2012 a avut loc la Sinaia cel de al 38-lea Congres al Societatii Romane de Anestezie si Terapie Intensiva.

EYECON MEDICAL a expus cu aceasta ocazie:
- O sala de operatie realizata cu pereti de camera curata realizati din SHPL (HPL Stratificat), montati pe structura independenta, prevazuta cu usa automata culisanta placata cu HPL, tavan realizat din HPL si prevazuta cu accesorii integrate la suprafata cum ar fi ceas analogic si digital, monitor LCD 32", negatoscop, panouri pentru prize de gaze medicale si curent electric, sistem Flatline hermetic (SHD - Italia);
- Aparat anestezie + ventilator + monitor pacient (Siare - Italia);
- Troliu mericamente (Practicdose - Franta).

mai mult »

  

ExpoMedika 2012  

In perioada 5 - 8 iunie 2012 se va desfasura cea de-a II-a editie a evenimentului medical specializat ExpoMedika, eveniment unde vor expune companiile producatoare, importatoare sau distribuitoare de aparatura, tehnologii si servicii medicale.

In perioada targului se vor desfasura conferinte urmate de aplicatii la standurile expozantilor, congres medical, demonstratii si ateliere aplicative, mese rotunde si dezbateri. Conferintele medicale vor avea accesul liber si sunt creditate cu puncte EMC.

Eyecon Medical

Va invitam sa ne vizitati in cadrul targului, unde vom expune ultimele noutati din domeniul echipamentelor medicale.

mai mult »