Eyecon Medical
NEWSLETTER mai 2013  

Despre noi
Misiunea EYECON MEDICAL este de a asigura prin oferta sa complexa de mobilier medical si spitalicesc confortul dumneavoastra si al pacientilor, la cele mai inalte standarde europene.
Focalizarea interesului companiei EYECON MEDICAL este indreptata catre spitalele de stat si private, catre cabinetele medicale individuale ale medicilor de familie, de medicina muncii sau specialisti, catre clinicile private de dermatologie si cosmetica, chirurgie plastica, ginecologie, ORL, stomatologie, oftalmologie precum si asupra cabinetelor si clinicilor veterinare; putem dota cu mobilier medical si spitalicesc toate spatiile existente, de la sala de asteptare pana la blocul operator.
mai mult »

Eyecon Medical

Congresul SRATI Sinaia 2013

Eyecon Medical

In perioada 15-19 mai 2013, EYECON MEDICAL a participat la Sinaia la expozitia organizata de Societatea Romana de Anestezie si Terapie Intensiva in cadrul unei suite de evenimente stiintifice de exceptie care au afirmat, si de aceasta data, importanta si evolutia notabila a acestei specialitati in Romania.

In standul EYECON MEDICAL din cadrul acestui eveniment, vizitatorii s-au putut familiariza cu portofoliul nostru de echipamente specializate si au putut discuta detaliile personalizate referitoare la posibilitatile de dotare si echipare a spatiilor medicale, caracterizate prin inalt nivel tehnologic, calitate si profesionalism.

mai mult »

  

Centrul integrat "GLUCONET - CARDIOLIFE" Timisoara

Eyecon Medical

In luna iunie se va inaugura la Timisoara primul CENTRU INTEGRAT PENTRU BOLILE CARDIOVASCULARE, DIABET SI BOLI DE NUTRITIE din tara, ce va oferi servicii specializate pentru tratarea afectiunilor ce sunt considerate ca avand actualmente cel mai mare grad de incidenta, afectiuni denumite generic "bolile stilului de viata".

Pentru dotarea performanta a cabinetelor acestui centru integrat si pentru crearea unei ambiante placute si profesioniste, EYECON MEDICAL a livrat si instalat echipamente de inalta calitate, precum: scaun recoltare cu roti, troliu medicatie, troliu cu 2 rafturi si 2 sertare, fotoliu consultatii, optotip, tensiometru.

mai mult »

  

Oferta speciala  

GYNEX 3 - Fotoliu ginecologic electric pentru examinari si mici interventii chirurgicale

Accesorii incluse:
- suport rola hartie;
- recipient metalic pentru fluide.

Culoare: rosu metalizat.

Eyecon Medical

Reducere 30%
5.200,00 € pret de lista
3.640,00 € pret cu discount 30%

mai mult »