Eyecon Medical
NEWSLETTER mai 2014  

Despre noi
Misiunea EYECON MEDICAL este de a asigura prin oferta sa complexa de mobilier medical si spitalicesc confortul dumneavoastra si al pacientilor, la cele mai inalte standarde europene.
Focalizarea interesului companiei EYECON MEDICAL este indreptata catre spitalele de stat si private, catre cabinetele medicale individuale ale medicilor de familie, de medicina muncii sau specialisti, catre clinicile private de dermatologie si cosmetica, chirurgie plastica, ginecologie, ORL, stomatologie, oftalmologie precum si asupra cabinetelor si clinicilor veterinare; putem dota cu mobilier medical si spitalicesc toate spatiile existente, de la sala de asteptare pana la blocul operator. mai mult »

Eyecon Medical

Congresul SRATI 2014, Sinaia

Eyecon Medical

Editia aniversara, a 40-a, a Congresului Societatii Romane de Anestezie si Terapie Intensiva (SRATI) s-a desfasurat in perioada 14-18 mai 2014, in cadrul Centrului International de Conferinte Sinaia. Evenimentul s-a bucurat de participarea a 1200 de specialisti dintre care 46 de invitati straini.

EYECON MEDICAL s-a aflat la a sasea participare consecutiva la acest eveniment reprezentativ pentru specialitatea Anestezie - Terapie Intensiva, in stand fiind prezentate urmatoarele echipamente: aparat anestezie Morpheus LT, ventilator pentru reanimare Falco 202 Evo, ventilator terapie intensiva Siaretron, ventilator portabil Sirio Baby, ventilator portabil Sirio Plus, ventilator portabil Sirio S2/T, monitor pacient Neptune, umidificator Vapour 2, consola ATI suspendata si orizontala.

mai mult »

  

Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central Bucuresti

Eyecon Medical

Principala misiune a Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central "Dr. Carol Davila" din Bucuresti este furnizarea asistentei medicale de specialitate pentru personalul militar, civil si membrii familiilor acestora.

EYECON MEDICAL si-a adus aportul la cresterea standardului de calitate a infrastructurii Spitalului Militar Central prin reabilitarea blocului operator al sectiei de Oftalmologie. In cadrul acestui proiect, s-a realizat recompartimentarea salillor cu pereti modulari de camera curata ce integreaza etans aparatura si mobilier, s-a realizat sistemul de ventilatie si s-au livrat echipamente specializate.

mai mult »

  

Patut Kanmed  

Patutul pentru nou-nascut de la Kanmed este un echipament special creat pentru spitalele moderne, asigurand o ergonomie de maxima eficienta. Este ideal pentru situatiile de terapie medie si intensiva a nou-nascutului la termen sau prematur.

Eyecon Medical
Patutul Kanmed dispune de o copertina sub forma de cort pentru crearea unui spatiu protejat si intim, in vederea reducerii expunerii copilului la lumina excesiva, aer conditionat sau zgomot.

mai mult »