Eyecon Medical
NEWSLETTER Mai 2015  

Despre noi
Misiunea EYECON MEDICAL este de a asigura prin oferta sa complexa de mobilier medical si spitalicesc confortul dumneavoastra si al pacientilor, la cele mai inalte standarde europene.
Focalizarea interesului companiei EYECON MEDICAL este indreptata catre spitalele de stat si private, catre cabinetele medicale individuale ale medicilor de familie, de medicina muncii sau specialisti, catre clinicile private de dermatologie si cosmetica, chirurgie plastica, ginecologie, ORL, stomatologie, oftalmologie precum si asupra cabinetelor si clinicilor veterinare; putem dota cu mobilier medical si spitalicesc toate spatiile existente, de la sala de asteptare pana la blocul operator. mai mult »

Eyecon Medical

Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central "Dr. Carol Davila" Bucuresti

Eyecon Medical

EYECON MEDICAL a continuat in 2015 colaborarea inceputa cu Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central "Dr. Carol Davila" din Bucuresti in anul 2011, atunci cand compania noastra a realizat reabilitarea blocului operator al sectiei de Oftalmologie.

In primavara anului 2015, EYECON MEDICAL a livrat si pus in functiune un nou echipament specializat, de productie europeana. Este vorba de un fotoliu ginecologic pentru examinari si mici interventii chirurgicale, cu aspect elegant si parametri performanti de functionare.

mai mult »

  

Cabinet medical privat FETALMED Chisinau

Eyecon Medical

FETALMED este un cabinet medical privat din Chisinau, Republica Moldova, specializat in ultrasonografie obstetrica si ginecologica, oferind solutii medicale complete pentru imbunatatirea si mentinerea starii de sanatate a femeii in general, si a femeii gravide si a fatului in special.

In primavara anului 2015, EYECON MEDICAL a furnizat urmatoarele echipamente:
- Canapea ginecologica pentru examinare;
- Lampa examinare;
- Taburet rotativ;
- Troliu instrumente;
- Cantar cu taliometru.

mai mult »

  

OFERTA PROMOTIONALA  

Acum este momentul oportun sa achizitionati aparatura medicala de calitate europeana la preturi promotionale!

Eyecon Medical

% Studiati OFERTA NOASTRA generoasa si alegeti dintre produsele aflate in stoc: aparatura, mobilier, accesorii pentru diverse specialitati si arii de utilizare, acum cu DISCOUNT suplimentar!

mai mult »