Eyecon Medical
NEWSLETTER Mai 2016  

Despre noi
Misiunea EYECON MEDICAL este de a asigura prin oferta sa complexa de mobilier medical si spitalicesc confortul dumneavoastra si al pacientilor, la cele mai inalte standarde europene.
Focalizarea interesului companiei EYECON MEDICAL este indreptata catre spitalele de stat si private, catre cabinetele medicale individuale ale medicilor de familie, de medicina muncii sau specialisti, catre clinicile private de dermatologie si cosmetica, chirurgie plastica, ginecologie, ORL, stomatologie, oftalmologie precum si asupra cabinetelor si clinicilor veterinare; putem dota cu mobilier medical si spitalicesc toate spatiile existente, de la sala de asteptare pana la blocul operator. mai mult »

Eyecon Medical

Exposanita Bologna, 2016

Eyecon Medical

Exposanita, a XX-a editie a expozitiei nationale italiane desfasurate in Bologna, a reunit in perioada 18-20 mai 2016 un numar de 634 de producatori si distribuitori din domeniul medical si paramedical.

EYECON MEDICAL a fost prezenta la aceasta manifestare expozitionala pentru a confirma calitatea si prestanta furnizorilor nostri italieni, ale caror produse si solutii se afla in portofoliul companiei noastre de mai multi ani si pot fi regasite in toate proiectele noastre de succes realizate in Romania si in Republica Moldova. Totodata, compania noastra a urmarit cooptarea unor noi furnizori de produse care sunt necesare in acest moment in spitalele din Romania, furnizori care sa ne asigure atat o calitatea incontestabila a produselor, cat si o relatie profesionista si de incredere.

mai mult »

  

Grupul Regina Maria

Eyecon Medical

Regina Maria este cea mai mare retea privata de sanatate din Romania, punand la dispozitia pacientilor de aproape 20 de ani o varietate larga de unitati medicale: 22 de policlinici, 4 spitale, 3 campusuri medicale si 188 de clinici partenere in intreaga tara.

EYECON MEDICAL a furnizat unituri ORL Campusului Medical Regina Maria din Iasi, Policlinicii Regina Maria din Timisoara si Policlinicii Titu Maiorescu, aflata in cadrul universitatii cu acelasi nume din Bucuresti.

mai mult »

  

SWITCH carts  

SWITCH carts, noua generatie de trolii de la Favero, sunt flexibile, foarte adaptabile, usor de configurat, versatile. De aceea, ele reprezinta cea mai buna solutie pentru procedurile spitalicesti pentru care au fost create. Datorita design-ul modular, pot fi create configuratiile optime pentru fiecare zona si scop de utilizare.

Eyecon Medical

Caracteristici principale: siguranta, durabilitate, configurabilitate, ergonomie.

mai mult »