Eyecon Medical
NEWSLETTER Mai 2017  

Despre noi
Misiunea EYECON MEDICAL este de a asigura prin oferta sa complexa de mobilier medical si spitalicesc confortul dumneavoastra si al pacientilor, la cele mai inalte standarde europene.
Focalizarea interesului companiei EYECON MEDICAL este indreptata catre spitalele de stat si private, catre cabinetele medicale individuale ale medicilor de familie, de medicina muncii sau specialisti, catre clinicile private de dermatologie si cosmetica, chirurgie plastica, ginecologie, ORL, stomatologie, oftalmologie precum si asupra cabinetelor si clinicilor veterinare; putem dota cu mobilier medical si spitalicesc toate spatiile existente, de la sala de asteptare pana la blocul operator. mai mult »

Eyecon Medical

ARCADIA Spitale si Centre Medicale

Eyecon Medical

ARCADIA Spitale si Centre Medicale reprezinta cea mai mare retea de sanatate din regiunea Moldovei, cu un numar de peste 300 de specialisti ce ofera servicii medicale de calitate in mai mult de 40 de specialitati.

In luna mai 2017, doua unitati din cadrul ARCADIA POLICLINIC din Iasi au fost dotate cu echipamente ORL furnizate de EYECON MEDICAL. Acestea sunt produse in Italia, fac parte dintr-o gama de top in ccea ce priveste echipamentele ORL, pot fi accesorizate in functie de nevoile beneficiarului si se remarca printr-o deosebita fiabilitate si eleganta:
- OTOCOMPACT PROFESSIONAL - unit ORL complet echipat;
- OTO P/i Elegance - fotoliu ORL ergonomic si elegant;
- SPD/A - taburet pentru medicul specialist;
- WIDA PLUS - lampa frontala cu cablu cu fibra optica.

mai mult »

  

Conferinta Nationala de Otorinolaringologie si Chirurgie Cervico-Faciala

Eyecon Medical

In perioada 17-20 mai 2017, EYECON MEDICAL a participat la Conferinta Nationala de Otorinolaringologie si Chirurgie Cervico-Faciala ce s-a desfasurat la Sibiu si a reunit un numar important de participanti din tara si din strainatate.

Echipamentele si aparatura ORL reprezinta una dintre gamele principale din protofoliul companiei noastre, EYECON MEDICAL avand ca parteneri in acest demoniu prestigioase companii producatoare italienesti.

mai mult »

  

Fotoliu de nastere VERTICAL 

Disponibil in stoc pentru demo!

Fotoliul de travaliu si nastere VERTICAL este un produs revolutionar, premiat la nivel mondial

* Fotoliul VERTICAL inseamna confort si relaxare pentru medic, pentru mama si pentru copil.

* Cu dureri minime, fara taieturi si fara lacrimi, nasterea nu mai este deloc traumatizanta.Salteluta START MATT

mai mult »