Eyecon Medical
NEWSLETTER martie 2011  

Despre noi
Misiunea EYECON MEDICAL este de a asigura prin oferta sa complexa de mobilier medical si spitalicesc confortul dumneavoastra si al pacientilor, la cele mai inalte standarde europene.
Focalizarea interesului companiei EYECON MEDICAL este indreptata catre cabinetele medicale individuale ale medicilor de familie, de medicina muncii sau specialisti, catre clinicile private de dermatologie si cosmetica, chirurgie plastica, ginecologie, ORL, stomatologie, oftalmologie, catre cabinetele si clinicile veterinare precum si asupra spitalelor de stat si private, putand dota cu mobilier medical si spitalicesc toate spatiile existente, de la sala de asteptare pana la blocul operator. mai mult »

Eyecon Medical

LAMPA DE OPERATIE LED AURINIO (TRILUX)

Eyecon Medical

Caracteristici:
- Lumina rece, fara unde infrarosii;
- Iluminare fara umbre;
- Iluminare perfecta cu redare optima a culorii;
- Temperatura culorii, reglabila individual;
- Design optim pentru fluxul de aer laminar;
- Produs cu design ergonomic adaptat la conditiile de lucru din sala de operatii.
mai mult »

  

CONFERINTA NATIONALA DE MANAGEMENT MEDICAL MODERN

Eyecon Medical


In perioada 25 27 martie 2011 vom participa la cea de a IX-a editie a Conferintei Nationale de Management Medical Modern, care va avea loc in Sinaia, in incinta Hotelului Mara.

La aceasta editie sunt asteptate sa participe 150 de persoane: reprezentanti ai Ministerului Sanatatii, manageri de institutii publice si private din domeniul medical, reprezentanti ai autoritatilor de sanatate si case de asigurari la nivel local si reprezentanti ai asociatiilor medicale interne.

  

Oferta lunii  

Discount 30%

Pat Pediatric (9LP0040):
- Pat pediatric manual cu doua sectiuni, saltea cu inaltime variabila si spatar ajustabil cu miscari Trendelenburg si Anti-Trendelenburg.
- Platfoma saltelei este ajustabila pe inaltime permitand setarea pozitiei ideale pentru copil.


Eyecon Medical
mai mult »